Escarxofa&Jazz 2023

Esdeveniment

diumenge, abril 16, 2023 - 12:00

Menú: 10 €
A la venda partir del 29 de març 

Compartir a:

Aquest any, la Plaça Joan Garcia-Nieto es torna a omplir d’arròs i música, un esdeveniment únic que només pot emmarcar-se dins l’Escarfoxa&Jazz.  Després del retrobament de l’any passat, de ben segur que les expectatives estan pels núvols... Però no patiu, perquè aquesta edició ve carregada amb tots els elements necessaris per a estar a l’alçada de la festa de l’any!

Enguany ens acompanyaran la Big Band de L'Escola d'Arts en Viu, Alba Careta Group, La Perra Blanco, Dj Asia Knox i més sorpreses que revelarem ben aviat!

MENÚ I TIQUETS

Les Escarxofes del Prat ens preparan un arròs de la gent del fang amb la flor del Delta i de postres un pessic del cel. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la nosta terra. 

Preu:  9,5 € + 0,5 € de gestió.  A la venda a partir del 29 de març a les 17.00 h a La Capsa, el Teatre L'Artesà, el Cèntric Espai Cultural i Centre Cívic Jardins de la Pau, a taquilla i en horari d'obertura, només amb targeta de crèdit.

A més, el mateix dia Les Escarxofes del Prat oferiran "platillos" que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d'amor. 

CARTELL

La Big Band de L’Escola

Aquesta formació està en funcionament des del 2016, i per ella han passat diversos alumes de l’Escola, alguns dels quals ja estan fora del centre realitzant estudis superiors de música.

És una formació orientada a l’alumnat d’avançat i té un component intergeneracional. Està codirigida pels professors de l’Escola Albert Comaleras i Jaume Peña.

La Big Band interpretarà un repertori de versions de temes de la formació Tower of Powe, amb la participació de diverses cantants de l’Escola.

Alba Careta Group
Format pels millors músics de l’escena jazzística actual, Alba Careta Group presenta el seu disc Teia, que comprèn sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que la caracteritza.

El tercer disc de la trompetista i cantant bagenca, parla sobre els conflictes que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el què realment creiem. Parla sobre entendre que la intuïció i l’esforç son la flama que ens guia per a trobar el camí propi.

???? 
Estigueu atentes, ben aviat, cartell complet! 

La Perra Blanco Trio
Trio nascut l’any 2017 al sud d’Andalusia, concretament al sud de Cadis i liderat per la jove Alba Blanco, cantant i guitarrista. L’Alba va forma aquest power trio inspirada per la música dels anys 50, influenciada tant per la música negra com pel rhythm and blues o com pel rockabilly o country.

Actualment, la formació amb la que sol actuar està formada per reputats músics com el contrabaixista Guillermo González i el bateria Jesús López. Ja s’han passejat per molts festivals i sales de tota Espanya, i actualment estan immersos en la gira de presentació del seu nou disc “Won’t you come on”.

Asia Knox
DJ resident i productora de Noche Romántica a Barcelona. El seu estil va des de el boogaloo, 60s latino, house merengue, salsa, cúmbia, funk, Latin, abraçant casi tots els gèneres i les seves variants, viatjant per la diversitat musical llatinoamericana des dels seus orígens fins a la actualitat.
Els seus vinils han sonat per diferents sales i festivals a nivell nacional i internacional (Alemanya, Portuga, Argentina) com el Monumental Club, Van Van market, Sala Sidecar, Fiesta Wacha entre d'altres!

Consulteu la resta d'activitats de les Festes de la Carxofa!

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA