Escarxofa&Jazz 2024

Esdeveniment

diumenge, abril 14, 2024 - 12:00

Preu del dinar: 10,5 € + 0,5 € de gestió.  
Venda de tiquets només online a partir del dimecres 3 d'abril a les 17h. 

Compartir a:

Com de costum, la Plaça Joan Garcia-Nieto es torna a omplir d’arròs i música, un esdeveniment únic que només pot emmarcar-se dins l’Escarfoxa&Jazz.  Concerts, arròs, solet,... Aquesta edició ve carregada amb tots els elements necessaris per a estar a l’alçada de la festa de l’any!


Enguany ens acompanyaran Adrian Cunningham Gypsy Quartet, JF Trio, Les Testarudes, Big Black Rhino i Meow aka Dj Nu!

MENÚ I TIQUETS

Les Escarxofes del Prat ens preparan un arròs melós amb l'escarxofa del Delta i de postres pa de pessic amb la flor morada de la República. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la nostra terra. 

Preu:  10,5 € + 0,5 € de gestió.  Venda de tiquets només online a partir del dimecres 3 d'abril a les 17h a través d'aquest enllaç.

A més, el mateix dia Les Escarxofes del Prat oferiran "platillos" que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d'amor. 
 

EL CARTELL 

Adrian Cunningham Gypsy Quartet

ACG4 sorgeix de la trobada de dues tradicions separades per un oceà però unides per una idea. Una forma semblant d'entendre la música i el swing vertebrada pel ritme, l'energia i l'improvisació. El projecte neix a partir d'una sèrie de sessions en què el grup resident del projecte "Dimarts manouche / Martes manouche" conviden a col·laborar a l'Adrian Cunningham per unir aquestes dues tradicions del swing, d'una banda, el gypsy jazz i de l'altra el jazz tradicional nord-americà. El projecte va anar perfilant-se a través de diferents col·laboracions, evolucionant cap a sonoritats més modernes i desdibuixant el corsé del gypsy jazz. 

JF Trio

JF Trio és una formació a cavall entre el jazz, la música electrònica i el pop on exploren la improvisació i interacció entre els músics. La proposta explora diverses temàtiques a través de la composició i la improvisació i fusiona sonoritats acústiques i electròniques, tradicionals i modernes. Incorpora una instrumentació menys habitual en el context del jazz i així es multipliquen les possibilitats sonores i es creen atmosferes absorbents amb moments més espaiosos i d’altres més energètics. La sinceritat i honestedat es tradueix en un so autèntic i personal.

Les Testarudes

Les Testarudes son nou dones d'entre el 1996 i el 2003 que es van trobar per un interès comú: la presència femenina sobre els escenaris i la visibilització del seu projecte musical de ska, reggae i rocksteady. Neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-se dins el món de la música i ocupar el seu espai i estils masculinitzats com l'ska i el rocksteady.

Bigblack Rhino

El 2014 neix Bigblack Rhino encapçalat per la frontwoman Nuri Mancebo i el guitarrista Gerard Brugués (Pàkitsguitar). La seva mescla d'estils de música negra caracteritzen el potent i sensible repertori de directe que els ha portat a actuar en festivals com el Black Music Festival de Perpinyà, el Garage Sound Fest de Madrid, el Burlada Blues festival de Pamplona, entre d'altres. Un còctel explosiu que val la pena tastar.

Meow aka DJ Nu

Amb més de 10 anys dedicats a la música a la nostra localitat, com a deejay i organitzadora d'esdeveniments, Meow és una melòmana que no es decanta per un sol estil. El seu eclecticisme musical la va impulsar a crear la sessió Dirty Rock 'N' Roll al 2011, per la necessitat de fer una sessió d'estils diferents, tots derivats del rock and roll. Ha portat la seva maleta de vinils al mític 'Planet M' de Madrid, i al 2023 al Azkena Rock Festival, Vitoria-Gasteiz. A les seves sessions combina rock'n'roll, amb garage, sixties, rhythm and blues, ..., la millor manera d'animar la festa!

Consulteu la resta d'activitats de les Festes de la Carxofa!

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA