F.E.A Festival: XX Aniversari (Alma X + Sin Bragas + Josep Xortó & The Congosound + Brigitte Laverne)

Esdeveniment

dissabte, gener 21, 2023 - 21:30

ENTRADES

Preu: 15,5€
Anticipada: 12,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Festival d'Electropop Alternatiu són les tres paraules que conformen les sigles F.E.A. Aquest any el cartell el conformaran Alma X, Josep Xortó + The Congosound , Brigitte Laverne, Sin Bragas,  Barcelona 82 Djs i Carlos Bayona Dj!

Josep Xortó + The Congosound
El projecte Josep Xortó + The Congosound neix en 2015 de la col·laboració entre el cantant Josep Xortó i l'artista Carles Congost amb la voluntat de recrear alguns dels seus gèneres musicals favorits, com l'italodisco, el new wave i el synthpop dels 80, a través de cançons en català carregades d'humor i melancolia.

Brigitte Laverne
Brigitte Laverne és un projecte de synth-pop i indie-pop que va néixer sota el cel de Barcelona. Amb les seves primeres cançons, el 2016, va cridar l'atenció de la prestigiosa xarxa Bull Music Academy, en la qual va ser l'única participant espanyola, i va actuar en les edicions del festival Sónar a Barcelona i Reykjavik (Islàndia), així com en el Primavera Club. L'any 2019, Brigitte Laverne va donar un gir a la seva carrera i va començar a composar en castellà, amb un nou disc Disco China que donava entrada a un so més indie i ballable alhora que amb més protagonisme de la guitarra.

Sin Bragas
Sin Bragas és un duo de synth punk liderat per Anna Banana a la veu i acompanyat per Skiper al baix, que llancen bases electròniques i sons de sintetitzador amb referències a la música màquina dels '90 i al punk primitiu d'inicis dels '80. Tant Anna com Skiper venen d'altres bandes com Leonorss o Sistema de Entretenimiento on el so punk pren el protagonisme. Aquest, en canvi, és el seu projecte més influenciat per la música electrònica. La mescla de tot això dona com a resultat el que ells anomenen “Future punk”

Alma X 
Alma X van ser pioners de l’onada electroclash nacional de principis dels 2000. El seu tema Sonar va ser editat per StarWhores. Van participar a la primera edició del F.E.A (ja fa vint anys) i van fitxar per Astrohúngaro i van publicar el mític Impacto. El videoclip Twin Power va ser tot un escàndol a l’època, van arribar a tocar al Primavera Sound, al Sonajero i a Mira una Moderna i van desaparèixer quan estaven al cim. Actualment està considerada com una banda de culte en el gènere.


 

Josep Xortó
Josep Xortó

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA