Festa de presentació de la nova Guia Sonora del Prat

Esdeveniment

dissabte, desembre 11, 2021 - 21:00

ENTRADES

Gratuït amb reserva prèvia

Compartir a:

Després de mesos de treball, el proper 11 de desembre s’estrena la nova Guia Sonora Del Prat. A partir d'aquest dia la podreu trobar al web de La Capsa amb un nou disseny inspirat en la imatge de fitxes d'arxivador, on podreu interactuar i accedir a materials sonors, gràfics o audiovisuals de les bandes de la ciutat.

Prenent el relleu de l'última versió del 2014 i amb forces renovades, la Guia Sonora del Prat esdevé una eina de consulta i descoberta interactiva de les bandes que han format part de la memòria musical de la ciutat i també de grups i solistes actuals. La Guia Sonora és un arxiu viu de la ciutat i a partir d'ara, ens posarem a treballar perquè estigui en constant creixement, augmentant gradualment el nombre de grups i solistes de la història de la ciutat i dels que vindran en un futur.

Per a l’estrena, gaudirem d'una nit molt especial a la Sala que comptarà amb alguns dels grups que composen aquesta publicació: Extra, la mítica banda pratenca dels 80 (que es reuneix expressament per aquesta ocasió), els Almendras Blues Band, amb la poderosa veu de la Mònica Escrig, i Zermeño, la banda de Heavy Rock amb lletres iròniques que torna als escenaris després d'estar uns anys aturats.

La nit acabarà de la millor manera possible amb un dels DJs referents del Prat, Víctor Campos, "Viyou", que farà un repàs de hits de totes les èpoques i també de grups de la ciutat.

Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19 

Seguint les restriccions actuals, a partir d’ara tots els concerts a la sala de La Capsa seran a peu dret i sense distàncies de seguretat. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

Per accedir al recinte caldrà mostrar i validar el certificat Covid emès per un servei públic de salut:

- Certificat de vacunació (han d'haver passat 14 dies des de l'última dosi)
- Certificat test d’antígens (48h abans) o PCR (fins a 72h abans). Les proves s'han de fer en un centre homologat per la Generalitat de Catalunya. Consulteu en aquest enllaç els laboratoris homologats.  
- Certificat de recuperació

Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA