Fins la propera, Disco Take Away!

Notícia
Compartir a:
dijous, maig 28, 2020 - 17:30

Durant aquestes últimes setmanes hem pogut tafanejar dins de les col·leccions de música d’algunes de les col·leccionistes de vinils de la ciutat. Hem revisat el post-punk de la mà de Sr. Kabuto, molts himnes de pop nacional amb Nancy Anèmica, la música jamaicana amb Juanska Selector, el soul i el northern soul amb Emma Luque, el death metal amb Jose Metalito i el soul amb Lluís Maza.

Com ja sabeu no han estat sessions de dj típiques, ha estat una cosa més… contemplativa, com anar a casa d’algú i que t’ensenyi alguns dels seu vinils preferits, que t’expliqui d’on va sortir, o perquè se’ls va comprar. Hem volgut donar representació a la gent que compra música i que la conserva i l’escolta en el seu format físic, que ve cuida’t amb disseny, amb les lletres, i moltes vegades amb més sorpreses i informació de la que ens podem imaginar. Tot i ser un format que ara està patint una petita resurrecció, continua sent minoritari i l’experiència d’endinsar-nos dins d’aquestes discoteques ha estat comparable a la de “ficar els morros” en una d’aquelles llibreries d’antiguitats i curiositats del barri del Raval.

Però la música no és (només) el mitjà, i és per això que a partir de juny rependre’m les NoDjSessions adaptant-nos a les noves condicions amb les que hem de conviure, a on la música no està subjecte a cap format.

Com ja sabeu les NoDj’s son sessions a on gent anònima del Prat punxa i amenitza les nits d’estiu a la terrassa de La Capsa, no fa falta saber de bpm, ni de tonalitats, ni tan sol saber de què estem parlant, només tenir una compta a Spotify, o a YouTube, o rebuscar entre els cd’s que tinguis a casa, o a casa els pares, o els teus antics mp3, o vinils, clar si els teniu, i tenir ganes de compartir la música que t’omple.

A partir de juny tindreu més notícies sobre el tema, mentrestant us deixem amb les llistes de les punxades de les DiscoTakeAway dels últims dijous, salut i gràcies!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA