EL DESCOMPOSITOR

Flamenc i dona amb Maria Jesús Castro

En aquesta edició d'El Descompositor, Maria Jesús Castro parla de la imprescindible figura de la dona en el flamenc i les seves aportacions en el cante i el toque.

Compartir a:

El recorregut al voltant de la figura de la dona en relació al flamenc, es va fer de la mà de Maria Jesús Castro, barcelonina d'ascendència malaguenya, es va llicenciar en Antropologia Cultural en la Universitat de Barcelona, ​​va cursar el Grau de Musicologia en la Universitat de La Rioja i els estudis de Doctorat amb la tutoria del Catedràtic Xosé Aviñoa, amb la posterior obtenció del títol de Doctora en Etnomusicologia per la Universitat de Barcelona amb la tesi doctoral La rumba catalana i el flamenc com a marcadors culturals dels kalós catalans de Barcelona, ​​dirigida pel Dr. José Martí. Professora del Conservatori Liceu des de 1996, la seva activitat docent li ha portat a impartir cursos i conferències en diversos països del món (com Itàlia, França, Líban, Síria, Colòmbia o Espanya), en els àmbits de recerca de la flamencología, el flamenc a Catalunya, la gitanologia, les identitats musicals i la música espanyola.

Us deixem l'enregistrament de la sessió i diversos recursos audiovisuals que es van utilitzar per a què els pugueu consultar sempre que vulgueu!

>
23/10 El Descompositor: Flamenc i dona. Un recorregut musical per la seva aportació al cante i toque amb Maria Jesús Castro

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA