Indisciplinats: ELENA SETIÉN / Unifamiliar Minds

Esdeveniment

dijous, desembre 16, 2021 - 21:30

ENTRADES

Preu 6 €

Compartir a:

La donostiarra Elena Setién va tornar a la seva ciutat natal l’estiu de 2015. Fins aleshores, tenia ja recorreguda una important trajectòria musical a Dinamarca, on formava part del col·lectiu discogràfic ILK. La seva labor allà li va portar quatre nominacions als Grammes danesos del jazz i un guardó del ministeri de les arts daneses. El novembre del 2016 va editar el seu sisè treball, el segon en solitari. El disc, Dreaming of Earthly Things, va ser publicat per la discogràfica Enja/Yellowbird i va rebre el Premi Basc de la Música (Musika Bulegoa Sariak). Another King of Revolution, es va llançar el febrer de 2019 amb el prestigiós segell estadounidens Thrill Jokey. La revista britànica UNCUT va incloure el primer single Another Kind of Revolution a la seva playlist de l’edició de gener descrivint que "la cantautora basca conjura un món oníric Nyro-esco". Amb el seu últim treball, Unfamiliar Minds, amb el que dona continuitat a l'àlbum citat anteriorment, la donostiarra se situa com una de les veus femenines més personals de l'escena nacional. 

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19 

Seguint les restriccions actuals, a partir d’ara tots els concerts a la sala de La Capsa seran a peu dret i sense distàncies de seguretat. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

Per accedir al recinte caldrà mostrar i validar el certificat Covid emès per un servei públic de salut:

- Certificat de vacunació (han d'haver passat 14 dies des de l'última dosi)
- Certificat test d’antígens (48h abans) o PCR (fins a 72h abans). Les proves s'han de fer en un centre homologat per la Generalitat de Catalunya. Consulteu en aquest enllaç els laboratoris homologats.  
- Certificat de recuperació

Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA