Indisciplinats: ISABEL DO DIEGO/ DEPUEBLO

Esdeveniment

divendres, desembre 17, 2021 - 21:30

ENTRADES

Preu 6 €

Compartir a:

Després de publicar DEPUEBLO, un debut on desplegava els seus orígens amb un folklore auster i brutalista, Isabel Do Diego, identitat artística de Juan Diego Calzada, ens va descobrir en la seva òpera prima les diferents naturaleses musicals que li mouen. En l'arrel de la seva cançó habitaven sentiments musicals de la seva Andalusia natal, però abonades amb tota la vida polièdrica que l'artista cordovès ha experimentat en aquest temps i regades amb sonoritats tan angoixants com divertides o plaents. En la seva música hi havia lloc per a crits i murmuris, ressons melòdics tradicionals al costat de sonoritats futuristes, ressons rurals i industrials, missatges heretges i oracions, fantasies sexuals emocions castes. I molts beats, samplers i sintetitzadors. En les seves pròpies paraules, DEPUEBLO va ser una provocació a situar-se d'una manera primària, una invitació a col·locar-se de magenta.

Isabel Do Diego pren el seu nom del dels seus avis, Isabel i Diego, en un acte que vol ser homenatge, sí, però també reivindicació de la mescla i la igualtat, de les personalitats atomitzades que habiten en cadascun de nosaltres. Té una valentia musical sense límits, o el que és el mateix, una naturalitat artística que manifesta tota la senzillesa i complexitat que pugui tenir l'ésser humà, les diferents realitats que dormen en ell, tant les lluminoses com les fosques. Ja en la sorra de l'escenari, tot es compta i explica amb aquesta música híbrida que fa que els sentiments flamencs d'inici, aquells que li van veure néixer al seu poble natal, Vila del Riu, no siguin sinó subratllat d'unes sonoritats esquizofrèniques. Beneïda Isabel. Beneït Diego.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19 

Seguint les restriccions actuals, a partir d’ara tots els concerts a la sala de La Capsa seran a peu dret i sense distàncies de seguretat. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

Per accedir al recinte caldrà mostrar i validar el certificat Covid emès per un servei públic de salut:

- Certificat de vacunació (han d'haver passat 14 dies des de l'última dosi)
- Certificat test d’antígens (48h abans) o PCR (fins a 72h abans). Les proves s'han de fer en un centre homologat per la Generalitat de Catalunya. Consulteu en aquest enllaç els laboratoris homologats.  
- Certificat de recuperació

Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA