Indisciplinats: Julián Mayorga

Esdeveniment

dijous, novembre 16, 2023 - 22:00

El Bar de La Capsa
Compartir a:

Després de set anys observant el món des de Madrid, en els que ha pogut conèixer de primera mà els mètodes ThundercatDorian Concept o Matías Aguayo a la RBMA, tocar en les edicions de Barcelona, Bogotá o Reykjavik de Sonar i il·luminar amb la seva energia l'última formació de Hola A Todo El Mundo, Julián Mayorga ha emprès un viatge de tornada a la imponent herència musical de la seva Ibagué natal.

"Cuando tengo fiebre veo la cabeza de un leopardo magnifico" és, de moment, l'última parada d'una travesía iniciada el 2019 amb "Islas Atlánticas", el seu disc-llibre creat juntament amb Andrés Gualdrón i l'EP "La fiesta de transmigración", revers acústic de l'obra que ara ens ocupa.

Entre la poesia surrealista i la màquina, un ambient màgic flueix per les venes de CTFVCLM. L'electricitat de les guitarres i teclats de Julián floten, a la seva manera, com les melodies de Miles a In A Silent Way – una manera que enyora el territori, la selva, que resignifica i actualitza la cúmbia i el colombianisme, en la que fins ara l'obra més madura i completa de la seva prolífica carrera.

Escolta'l aquí!
 

Aquesta acció forma part d’ Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 15 al 19 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA