Indisciplinats: Marala + Oro Jondo

Esdeveniment

dissabte, novembre 18, 2023 - 22:00

ENTRADES

Preu 5 €

Compartir a:

Marala

Marala són la catalana Selma Bruna, la mallorquina Clara Fiol i la valenciana Sandra Monfort.  S'interessen per la tradició com a força d'innovació. Les seves cançons beuen del present i procuren fer honor al passat. Ens presenten un àlbum contundent i esperançador a partir d'una investigació sobre la mort en la música tradicional: Jota de morir.

Per fer-ho, han escoltat balls de vetllatori del País Valencià, cançons de mort de les Balears, misses de difunts clàssiques, els discs de Rodrigo Cuevas, Maria Arnal o Tarta Relena i moltes altres referències que han impregnat les seves cançons.

El disc combina sons sintètics amb d'altres orgànics, hi ha prophets i panderos quadrats, hi sonen redobles de Setmana Santa, elegies, regetons feministes i les veus hi tenen un paper central. A més de la música, el vestuari, l'escenografia i el tractament del so i les llums estan al servei de generar una experiència immersiva. El concert de Marala es converteix en un espai segur on expiar-ho tot: la irreverència, el recolliment, la broma macabra, la litúrgia. L'univers que ha generat Marala a partir de la mort acaba sent una onada d'aire fresc que eixampla els confins de la vida.

Escolta-les aquí!
 

Oro Jondo DJ Set

Oro Jondo comença al 2019 la seva carrera com a DJ en solitari, des d'aleshores i fins a arribar al Sónar 2023, ha portat les seves animades i frenètiques sessions per moltes de les cabines i escenaris més importants del panorama clubbing nacional. Els seus sets es caracteritzen per allò eclèctic, on els vells clàssics de reggaeton dels dosmil es revisionen i barregen amb mítiques cantadetes bakalas, rave funk, la guaracha més fosca, el perreo industrial més avantguardista i altres ritmes associats al latinx club deconstruit. Tot això atravessat pel hard techno més dur, oferint una sessió tan fosca com divertida i tan nostàlgica com futurista.

Escolta'l aquí!
 

Aquesta acció forma part d’ Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 15 al 19 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA