Indisciplinats: Presentació "Rescatem el Patrimoni Acústic i Sonor del Prat"

Esdeveniment

dissabte, desembre 18, 2021 - 13:00

Compartir a:

"Rescatem el Patrimoni Acústic i Sonor del Prat" de Ginebra Raventós i EMARX és el projecte guanyador de la convocatòria /UNZIP 21 dins la modalitat Música i Territori, impulsada des de La Capsa amb l'acompanyament de Cristian Marco. 

Durant aquests mesos hem estat reflexionant i sobretot escoltant diferents espais de la ciutat i els hem salvaguardat creant una biblioteca de sons que us presentarem a través d'una instal·lació interactiva on podreu escoltar i provar les acústiques dels diferents espais. Durant la jornada artistes i músics del Prat ens compartiran en viu i en quadrifonia peces sonores i musicals creades expressament utilitzant la nostra biblioteca de sons i acústiques del Prat. 

Tancarem la jornada a la terrassa del Bar de La Capsa amb Cris Marco, que ens oferirà una sessió  de cançons amb sonoritats excitants, independentment dels beats per minut. No apte per amants de les marxes militars austrohongareses. 

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Si vols experimentar totes les accions del festival i gaudir de l’acompanyament al programa de cada dia amb diferents agents artístics i culturals, compra l’abonament
de 3 dies amb el que tens l’oportunitat de anar a l’Indisciplinats amb la R. Marcos Mota (artista, comissària i investigadora, codirectora de El Palomar), la Sara Serrano (directora i mediaturga, component del col·lectiu Demoledora) i  Iara Solano (artista, productora escènica i comissària independent, fundadora de la companyia Sleepwalk Collective).

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA