Inscripcions obertes per a la convocatòria /UNZIP 2023. La Capsa impulsa la modalitat Música i Territori

Notícia
Compartir a:
dimarts, març 29, 2022 - 17:00

Presenta el teu projecte fins al 13 d’abril!

La convocatòria de projectes artístics /UNZIP 2023 està oberta fins el 13 d’abril i té per objectiu incentivar reflexions i transformacions individuals i col·lectives mitjançant pràctiques artístiques, tot posant en relació el territori i les comunitats del Prat.

Està adreçada a creadors/creadores, agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes d’activar idees i projectes a través de propostes i metodologies artístiques diverses.

La Capsa impulsa una de les set modalitats de la convocatòria, Música i Territori,  que busca projectes de música comunitària i/o creació sonora comunitaris en relació amb el territori i els seus col·lectius, apropant la pràctica musical i sonora a espais de participació, creació i transformació social.  

Què busquem i quina és la dotació?

  • La generació de processos de reflexió i creació a través de l’experiència musical i sonora, que posin l’accent en l’exploració i l’experimentació a partir de projectes que tinguin capacitat de connectar amb les línies de treball i dimensions de La Capsa.
  • La capacitat relacional del projecte i la implicació de les comunitats, posant a les persones en el centre de la seva acció i generant experiències vitals significatives.
  • La proposta d’accions i intervencions deslocalitzades i la capacitat innovadora en la documentació i comunicació del procés.

Per portar a terme de manera adequada els projectes, la beca està dotada amb 2.000 euros en concepte directe d'honoraris i fins a 1.500 euros per a la producció dels mateixos.

Projecte seleccionats a les edicions anteriors

Fins a dia d’avui, els projectes guanyadors de la modalitat Música i Territori han estat Rescatem el Patrimoni Acúsitc i Sonor del Prat, de la Ginebra Raventós i EMARX l’any 2021 i "Eres basura"  de El club del fracaso (Lara Martínez) l'any 2022.

Informació i contacte

Pots consultar tota la informació de la convocatòria al web d’Unzip Arts Visuals: elprat.cat/unzipartsvisuals 

Si tens dubtes, és normal. Per resoldre'ls, posa't en contacte per correu electrònic a unzip@elprat.cat  i al telèfon 934 78 22 37

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA