IV Festa de la Cervesa

Notícia
Compartir a:
dilluns, setembre 30, 2013 - 20:00

Un any més, l’estiu és sinònim d’espai de trobada i de festes en diferents espais públics i, la Festa de la Cervesa, ve a sumar-se a les cites del calendari estiuenc al Prat. Per segon any consecutiu el Parc Nou ha acollit aquesta festa impulsada pel Bar Restaurant del Parc Nou i que compta amb el suport de La Capsa i de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Cap a les 19h el parc començava a omplir-se de famílies i gent de totes les edats que aprofitava la convocatòria per fer un passeig i tastar alguna de les varietats de cervesa que s’oferien en les carpes. També els restaurants locals van complementar l’oferta amb diversitat de propostes gastronòmiques per a tots els gustos. Sandúa Selector va ser l’encarregat de començar l’ambientació musical amb una sessió tranquila que acompanyava la caiguda del sol amb varietats eclèctiques.

Tot seguit els Flaming Shakers van transportar-nos als Beatles de l’època d’Hamburg i els seus primers grans temes. Aquesta banda local està formada per membres del conegut grup pratenc Universo Acelerado i que actualment comencen un nou projecte sota el nom La Sombra del átomo.

Després de la descàrrega de rock i la intensitat de guitarres i ball, Dj Viyou va agafar els plats per oferir-nos una sessió de pop-rock espanyol de tots els temps que va treure a ballar a un bon grapat de gent tirant d’èxits coneguts i ballables.

L’Always Drinking Marching band es presentava al Prat en un format nou, amb una proposta d’escenari en què les versions, el funk i l’humor es barrejaven sense fi. El seu diàleg constant amb el públic a qui no paraven d’animar va ser una constant durant el concert.

Tancaven la nit Paki&Billy Dj’s i l’ambient de la festa va canviar. Els més joves van ocupar la pista central i van entregar-se a una sessió ben feta i que va ser capaç d’atraure i fer vibrar al nombrós públic assistent. Entre hits més ballables i comercials a d’altres mescles més discotequeres, Paki i Billy van fer una gran sessió que va semblar curta a ulls de molts.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA