La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

Notícia
Compartir a:
dijous, novembre 24, 2022 - 10:00

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, Teatre L’Artesà i La Capsa els últims dies de novembre

Què és el festival i a quins escenaris té lloc

El festival Indisciplinats es basa en propostes artístiques, concretament aquelles relacionades amb l’escena, les arts visuals, performances i comunitat. Les experiències s’articulen en diferents escenaris que connecten les activitats del programa i que tenen lloc als diferents equipaments de la ciutat: centres cívics, l'Escola d'Arts Visuals del Prat, el Centre d'Art Torre Muntadas, Teatre l'Artesà i La Capsa.

Breu recull del fons bibliogràfic artístic de la Biblioteca

Per a cada espectacle, la biblioteca posa a l’abast d’organitzadors i assistents un tast del seu fons bibliogràfic. L’objectiu és difondre les activitats i mostrar una petita selecció de llibres sobre cada temàtica aprofitant la programació Indisciplinats de cada equipament.


Teatre L'Artesà

Noche cañón- Sociedad Doctor Alonso. 24 novembre, 20.00 h. Sobre com generar text dins del gènere del monòleg còmic de forma pròpia.   
 • Cómo orquestar una comedia: los recursos más serios para crear los gags, monólogos y textos cómicos más desternillantes, de John Vorhaus
 • El Arte de los monólogos cómicos, de Gabriel Córdoba.
That's the story of my life - Macarena Recuerda Sheperd. 25 novembre, 20.00 h. Autobiografia audiovisual en què l'autora i directora construeix la seva pròpia vida en directe a través de flaixos de memòria que s'enllacen entre ells.
 • No soy yo: autobiografía, performance y los nuevos espectadores, d’Estrella de Diego
 • Género queer: una autobiografia, de Maia Kobabe
Toná - Luz Arcas / La Phármaco. 25 novembre, 22.00 h. Peça de folklore andalús que indaga sobre la fugacitat, la mort i la memòria.  
 • Cante por Cante: discolibro didáctico de flamenco
 • Las Rutas del flamenco en Andalucía, de Juan Vergillos
Postfunció i sessió de Dj amb Ona. 25 novembre, 23.30 h. Productora i Dj del Prat, l’Ona relliga la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents onírics, trancey-house, breakbeat, bleeps i àcid dels 90 i 2000.
 • Aprendiz de DJ : manual para la preparación de sesiones de vídeo DJ: técnico en vídeo DJ y sonido : ejercicios y prácticas, d’Ismael Rivas
 • Yo, DJ. III. Sé DJ y siéntete DJ, de Jordi Carreras
Taller "Il·lusionisme performatiu"-  Macarena Recuerda. 26 novembre, 11.00 h. Taller familiar sobre la màgia de l'escena des de la perspectiva de l'art de l'il·lusionisme.
 • Experimentos sencillos sobre ilusiones ópticas, de Michael A. DiSpezio
 • Sombras: aprende a crear 100 sombras de animales, de Sophie Collins
Taller "Revolución" Amb Luz Arcas / La Phármaco.  26 novembre, 12.30 h. A partir d’una pauta física compartida es treballa la revolució, el canvi profund.
 • Coreografía: método básico de creación de movimiento, de Sandra Cerny Minton
 • Ballar em fa feliç: 22 històries de dansa i vida, de Marina Vinardell i Isabel Vinardell

Centre Cívic Palmira Domènech

La pols que cau del cel - Cristopher Ruiz. 24 novembre, 17.00 h. Projecte de cinema col·lectiu analògic. Proposta de fer cinema en primera persona, plural, col·laborativament i amb intenció comunitària. 
 • La Cultura del cine: introducción a la historia y la estética del cine, de Vicente J. Benet
 • El Cinema amateur al Prat, coordinat per Margarida Gómez Inglada
Cosas sin Importancia - Didac Rocho. 26 novembre, 20.00 h. Exposició resultant del procés d’experimentació de l’artista amb el mitjà audiovisual, textos i gràfics, telèfon mòbil i narratives simultànies.
 • Fotografía imposible: fotografías surrealistas que desafían a nuestra percepción, d’Agata Toromanoff
 • El Fotógrafo de bolsillo: cómo tomar buenas fotografías con el teléfono, de Mike Kus


Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

De copas con la Tía Mame - Equip Tía Mame. 26 novembre, 17.00 h. Websèrie divulgativa que exposa temes d'actualitat amb entrevistes de caràcter informal i humorístic.
 • Diez preguntas eternas: sabiduría para el viaje de la vida, de Zoë Sallis
 • La Mirada obscena: vint converses sobre creació escènica,  de Lluïsa Cunillé


 La Capsa

Las Dos Edades - Alba Morena. 24 novembre, 22.00 h. Viatge conceptual i artístic on s’interrelacionen gèneres musicals diversos i s'harmonitzen disciplines com el teatre i la dansa.  
 • El que m'agradaria que la dansa fos, de Cesc Gelabert
 • Trapologia: cròniques gonzobizarres de la nova música urbana, de Borja Bagunyà i Max Besora
Fulu Miziki Kollektiv + Oniria Sister. 26 novembre, 22.00 h. Grup d’artistes Eco-Friendly-Afro-futurista-Punk-Enssemble amb base al cor de l’Àfrica, fabricants dels seus propis instruments a partir d’objectes trobats a les escombraries. DJ Oniria Sister s’encarrega de tancar la nit. 
 • Basura y reciclaje, de  Rosie Harlow y Sally Morgan
 • Beginner's guide to African funk


Centre d'Art Torre Muntadas

Bestiario del Delta - Erico Pesin.  26 novembre, 12.00 h. Creació d'un bestiari fantàstic d'éssers imaginaris que podrien habitar el delta del riu i altres espais peculiars del Prat de Llobregat.
 • Retrobestiari : 40 anys del renaixement del bestiari fantàstic i popular de Catalunya (des dels anys 70 fins al segle XXI), d’Heribert Masana
 • Costumari popular del Prat de Llobregat: equinocci de tardor, de Núria Trilla i Ibern, Ma José Baños i Sánchez

 Més informació sobre entrades, abonaments, inscripcions a www.elprat.cat/indisciplinats

Serveis actius de la Biblioteca   

El servei de préstec EBiblio ofereix llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg col·lectiu Aladí i  al catàleg AtΣna.

Són diverses les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152, les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.


 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA