La Capsa nominada al premi de millor programació de sala de concerts als XIV Premis ARC

Notícia
Compartir a:
dimecres, octubre 26, 2016 - 17:30

Els PREMIS ARC són els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya. Des de fa 14 anys, l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, ARC, proposa, nomina i tira endavant aquests premis que volen reconèixer diferents trajectòries en el camp de la música en viu, tant per bandes, com orquestres, sales i festivals de música.

Enguany La Capsa ha estat nominada per la seva programació de música en viu conjuntament amb altres sales del territori català com la BARTS (Barcelona), La Daurada (Vilanova i la Geltrú) i Sarau 08911 (Badalona). Els premis, que ara inicien una segona fase de votacions, es lliuraran el proper mes de novembre a Barcelona.

La Capsa, des de la seva reobertura, ha fet un treball i una aposta clara per grups emergents de l’escena independent, donant també resposta a diferents estils musicals i treballant amb gent diversa del sector per poder bastir una programació de música en viu que enriquís l’escena musical de la ciutat i de l’àmbit metropolità.

A més, també volem felicitar a The Excitements, The Pinker Tones, La Banda del Coche Rojo, Maria Arnal i Marcel Bagés que aquest any han passat per la sala i que també han estat nominats en diferents categories d’aquests premis ARC.

Volem donar les gràcies per aquest reconeixement a ARC i també volem felicitar moltes persones de la ciutat per la feina i amor que molts han abocat a La Capsa participant, suggerint bandes… perquè aquesta nominació és també fruit de les seves aportacions, feina i passió.

+ info http://www.arcatalunya.cat/
Enllaç al Vídeo amb les candidatures (min.3:31).

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA