Las Ninyas del Corro: ladies night amb artistes convidades

Esdeveniment

divendres, novembre 11, 2022 - 22:00

ENTRADES

Preu: 15,5€
Anticipada: 10,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Las Ninyas del Corro arriben a La Capsa en una nit que promet ser única, una Ladies Night, acompanyades d'amigues artistes convidades com Bittah (Tribade), Queralt Lahoz, Santa Salut, Lil Russian, Lauren Nine i més! 

Originàries dels barris de Bon Pastor i Sant Adrià de Besòs (Barcelona), Felinna Vallejo (1999) i Laüra Bonsai (1996) conformen el prometedor duo de Hip-Hop nacional: Las Ninyas del Corro.

Encara que cadascuna escrivia en solitari, és pel 2015 quan ambdues es coneixen i es fusionen per a una col·laboració, i aquesta suposa el principi d'una gran combinació. No obstant això, no és fins a dos anys més tard quan decideixen apostar per consolidar la formació de Las Ninyas del Corro.

La dupla es caracteritza per les seves lletres compromeses, d'aquestes que conviden a la reflexió en la qual tenen cabuda l'apoderament, la crítica i, per descomptat, les seves vivències personals. Fidels al so més clàssic , defensen la família, el barri, lluitar i treballar en el teu objectiu sempre sota els teus principis. Des de la seva consolidació no han parat de treure música i actuar per tota la península.

L’any 2022 Las Ninyas cel Corro van fer una col·laboració amb Blasfem a “Lesson 1“; amb Hide Tyson i SOKES i van revelar “Els Nens Del Afromarket‘ ” el track correspon al Capítol 11 de la consolidada saga de Dolores y Mzsmorras, en la qual es fusionen amb perfecció l'actitud del rap i les veus en directe. A meitats d'any, LNDC llancen “Gemma“, un al·legat musical que reflecteix, una vegada més, el talent innat de les barcelonines per a crear rimes poderoses. El tema homenatja la nedadora olímpica Gemma Mengual, clar exemple de constància i superació.

Per començar l'any amb el peu dret Las Ninyas del Corro publiquen el videoclip de “Tomoe Gozen”, una cançó que visualment transmet un aire agressiu, desenfadat i molt dinàmic, caracteritzat pel flow underground, segell discogràfic que identifica al duo.

L’any 2021 LNDC ens van sorprendre amb l'àlbum, “Onna Bugeisha”. El disc Onna Bugeisha és un homenatge a totes les ànimes del barri obrer. A les nostres àvies, a les nostres mares, a aquells que ens van ensenyar que la família és el motor. Avui ens toca lluitar per les nostres arrels i el nostre futur, tal com van fer ells. Las Ninyas del Corro són les netes d'aquella emigració andalusa a Catalunya, d'aquelles generacions que van prendre les seves pròpies regnes per a construir un futur millor per als seus. Amor i lluita per bandera.

Poc abans, Las Ninyas del Corro, posaven damunt de la taula els sons i valors del rap clàssic amb “SKIT 2020”, treball que inclou “Trinidad”, “No Glory”, “Cinema De Barri” i “Booty Camp Clic” feat Free Sis Màfia. Un EP amb beats i estètica pròpia de la old school. Rap contundent i combatiu d'influència dels 90, que aparellen amb un flow àgil, descarat i fins a hardcore.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA