L'Escarxofa&Jazz omple la plaça Joan Garcia Nieto

Notícia
Compartir a:
dilluns, abril 4, 2016 - 17:30

Un any més, el bon temps va respectar l’Escarxofa&Jazz que es va celebrar ahir a la plaça Joan Garcia-Nieto. La desena edició arrencava a les 12h amb una plaça ja plena a vessar i amb la gran veu de la Saphie Wells & The Swingcats que va oferir un repertori que va fer ballar als cada cop més nombrosos afeccionats al swing i ens va regalar algunes versions com in the sunny side of the street que va fer que sortís el sol definitivament. Les Balkan paradise orchestra van anar fent-se lloc entre l’esplanada de la plaça per anar ambientant a peu de terra a ritme de fanfàrria, aquesta proposta íntegrament femenina va seduir els més petits i als grans amb el rimte i la força d’aquesta música.

L’hora de dinar va ser el temps dels Swingcaló i la seva proposta que ens recordava al gran Django Reinhardt i el jazz manouche va ser la banda sonora perfecta per gaudir de l’arròs de muntanya cuinat amb mestratge per les escarxofes del Prat.

La tarda va arrencar amb una altra gran veu, el joveníssim Victor Branch que seduia als assistents amb grandíssimes versions i temes propis del seu primer disc Introspective. Tot i la seva joventut, el saber fer damunt de l’escenari i el carisma del directe ens fa pensar que el Víctor Branch té un intens camí  en el món de la música.

I si parlem de carisma… ens ve al cap The Excitements que van posar cap per avall la plaça amb el seu directe de la mà de la Koko, una bomba de potència i passió que va regalar-nos un gran concert de fi de festa acompanyada d’una banda de grandíssims músics que ens van regalar el millor rhythm & soul.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA