L’Escarxofa&Jazz torna a La Capsa

Notícia
Compartir a:
dimarts, abril 14, 2015 - 15:45

Diumenge 12 d’abril teníem una nova cita, arribava el bon temps i L’Escarxofa&Jazz marca el tret de sortida per la vida al carrer, a les terrasses, les festes i la tornada a les places. Com no podia ser d’una altra manera el temps va acompanyar i la nova ubicació també!

Després de 6 edicions fora del seu lloc originari, la Plaça Joan Garcia-Nieto tornava a omplir-se de gom a gom amb una proposta que ha anat creixent any a any. Més de 1.800 persones han gaudit de les propostes musicals i gastronòmiques de la novena edició de l’Escarxofa&Jazz.

Ja des de primera hora del matí la gent arribava per anar reservant taules i instal·lant-se en l’espai. Barrets, algun parasol, protecció solar, compra de les samarretes de Les Escarxofes i de l’Escarxofa&Jazz i molts intentant aconseguir algun tiquet d’arròs. Una mena de litúrgia que es repeteix darrerament 

 

A les 12h Clave de Luna, amb músics pratencs a les seves files i amb alguns músics convidats a col·laborar, van obrir la jornada amb estàndars de blues, rock i jazz de tots els temps versionats amb elegància i un directe amb conviccions.

Els stradixie’s van ser la banda de terra, energia i alegria els defineixen. Fins i tot van crear un himne de l’Escarxofa!

La proposta més jazzera va venir de l’Ismael Alcina 4tet que, coincidint amb el moment de l’arròs, van apropar-nos la màgia d’aquest baixista gadità i va comptar també amb una veu convidada que va ressaltar encara més els matissos d’una proposta de gran qualitat. Una banda que promet tenir una interessant i llarga trajectòria!

La tarda arribava carregada amb l’energia per a que no decaigués la festa! Després de la sempre meravellosa dels Escarxofes era hora d’aixecar-se de la taula i començar a ballar. I amb qui millor que la Miriam Swanson i els Flamingo Tour, força i energia, entrega total i ritme imparable que la gent va rebre de bon grat.

The Slingshots ja havien passat per algun escenari pratenc i saben que la seva proposta agrada. Una secció de vents i un directe esbojarrat i intens per presentar-nos Is This Soul?, el seu nou disc acabat de sortir del forn i que està rebent unes merescudes bones crítiques.

Com sempre, no podem ni volem oblidar-nos de la comunitat de Les Escarxofes del Prat. Són el motor i l’energia positiva d’aquesta festa, a més dels màsters dels arrossos a la nostra ciutat. Sense les més de 80 mans que treballen en aquesta festa amb la il·lusió que ho fan res no seria el mateix. Per això, gràcies infinites a aquesta colla d’amics i amants de l’Escarxofa&Jazz i llarga vida a aquest concert-dinar-festa-espai de trobada!

Ens retrobem a la propera Escarxofa&Jazz! Us deixem amb imatges de la festa, n’hi ha més de 200 per veure-les totes, aneu a aquest enllaç i també un reportatge de Elprat.tv. En breu també compartirem un clip de la festa!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA