L'ESCOLA D'ARTS EN VIU

L'Escola d'Arts en Viu

Una escola oberta a tothom amb un projecte artístic en xarxa amb el teixit social, educatiu i cultural de la ciutat.

Compartir a:
EDICIONS

Al 2014-2015 va començar a sonar l’Escola Municipal de Música del Prat. L’escola vol facilitar a tota la ciutadania l’accés a la formació musical, l’experiència de tocar en grup i el desenvolupament personal i col·lectiu a través de la pràctica musical.

Des del curs 2018-2019, L’Escola va més enllà esdevenint L’Escola d’Arts en Viu del Prat  i integra les disciplines de teatre i dansa per afavorir un desenvolupament integral de la formació per a les persones que ho desitgin.

L’Escola té la seva seu principal a Torre Balcells però compta amb més seus: a l’escola Jacint Verdaguer, l’escola Pepa Colomer, L’Escola M. Honorable Josep Tarradellas i l’escola Sant Jaume.

La Capsa acull la formació en música moderna de l’Escola d’Arts en Viu del Prat oferint guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, i espais per a la pràctica conjunta amb combos i ensembles.

ConcertCombos_150616-21-1400x600

L’escola compta amb una oferta per a totes les edats, estils musicals i motivacions que s’adequa en formats més llargs o més curts en funció dels interessos i les possibilitats de les persones. Ofereix una oferta flexible i diversa, per tal de respondre a interessos, edats i sectors diferents. Amb una metodologia de treball innovadora i adaptable, que fomenta la creativitat i l’aprenentatge al llarg de la vida, l’escola posa l’accent en la vessant pràctica de la música i en el treball col·lectiu per sobre de la instrucció individual.

Concert Escola Sona La Capsa

Per a més informació podeu visitar el seu web > 

Actualment, els alumnes de l'escola tenen l'oportunidat de profesionalitzar la seva passió per la música dintre de dos projectes conjunts amb La Capsa: les Jam Session i l'Escola Sona.

CONTINGUT RELACIONAT

Dilluns i dimarts de 9 a 23.30h
De dimecres a divendres de 9 a 00.30h
Dissabte i diumenge de 11.30h a 00.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA