L'Escola Sona amb The Hitters i Turn the page

Notícia
Compartir a:
divendres, maig 14, 2021 - 10:00

Cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa

Dijous 13 de maig hem pogut gaudir del cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu dins de la programació de La Capsa, amb els combos Turn de page i The Hitters. Amb aquest concert ja són 10 els combos que han tingut l'oportunitat de tocar a La Capsa des del mes de gener de 2021. Aquests han estat els primers concerts d'ençà de l'inici de la pandèmia que L'Escola d'Arts en Viu ha pogut posar en funcionament en col.laboració amb La Capsa.

Els dos combos han tocat temes clàssics del rock i del pop com Sir Duke de Steve Wonder o Creep de Radiohead, i també temes de músics més actuals com Locked out of heaven de Bruno Mars. Són combos consolidats, que ja tenen un cert nivell musical i que poden oferir concerts molt interessant per al públic en general. El combo The Hitters ha tocat principalment temes d'estil pop, mentre que el combo Turn the page ha tocat temes amb un estil més rocker.

El proper concert de L'Escola Sona serà el dijous 10 de juny, i posteriorment es realitzarà un darrer concert a principis del mes de juliol, molt probablement a l'espai exterior de La Capsa.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA