MALNASCUTS

Malnascuts

Laboratori teatral per a joves entre 16 i 30 anys amb ganes de formar part d’un procés de creació experimental col·lectiva.

Compartir a:
EDICIONS

El projecte MALNASCUTS és un laboratori d’experimentació escènica creat perquè joves professional i no professional, puguin experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. L’objectiu és generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió de les Arts en Viu.

Les produccions d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de la producció que es crearà de manera conjunta.

Què pot esperar la persona que s’apunta a mlnscts.prt?

 

Entraràs a formar part d’una xarxa de persones on intercanviar i crear contingut i formes diverses entorn a les arts en viu, sempre des de l’experimentació. Cadascú s’ocuparà d’allò que més li agradi; llums, direcció, fotografia, performance, disseny, música... Només hi ha dues normes. Primera: equivocar-se està permès! Segona: crear arts escèniques pròpies treballant en un ambient inspirador, ben a la vora de professionals.

Malnascuts.prt és un projecte impulsat per Teatre L’Artesà, amb la col·laboració de La Capsa

Segueix @mlnscts.prt a Instagram

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA