AGENDA CARTELLS marina malrrato

Marina Malrrato "Let me go”

Cartell
Compartir a:
dissabte, gener 1, 2022 - 12:50

marina malrrato

1. En un parell de línies ens podries explicar ¿Qui ets?

Sóc una "sensiblona" que l’encanta el flamenc, il·lustradora i tatuadora.

El que més  m'inspira a crear és relacionar-me amb gent que em fa aprendre i créixer.

El meu projecte principal ara mateix és el tatuatge flash i estic treballant en una mini col·lecció de roba a serigrafia.

2. Ens podries donar alguns detalls del procés de creació i conceptualització de la imatge escollida per ser la destacada del mes en la difusió de La Capsa?

La figura principal, un colom, és un dibuix originàriament pensat per un tatuatge. M’agrada molt la superposició de figures i últimament no paro de dibuixar ocells i he descobert que m’encanta fer estudis d’éssers alats.

Vaig decidir embrutar la il·lustració perquè fes contrast amb la geometria de les estrelles, i li vaig donar un toc de color fúcsia.

let me go / Marina Malrrato
let me go / Marina Malrrato

3. Quin va ser el primer pensament que et va sorgir quan el David Sánchez et va fer la proposta de col·laborar amb La Capsa?

El que més m’agrada és col·laborar amb altra gent, fer aquest cartell m’ha encantat i m’ho he passat super bé.

4. Coneixies La Capsa d’abans? ¿Havies vingut alguna vegada?

I tant! Visitar La Capsa sempre té una sensació especial, molts records de la meva adolescència resideixen allí (festes, descansos de batxillerat, concerts, birres amb amics…).

5. Quina és la teva música preferida? Ens podries donar el nom d’alguns discos o bandes que sonen últimament al teu reproductor?

El meu gènere preferit sense cap dubte és el flamenc, però vaig variant d’estils musicals. Últimament estic escoltant molt Ruby Haunt, PinkPantheress, Coco & Clair Clair i Dltzk entre altres.

6. Si et demanéssim relacionar la teva imatge amb una cançó o un estil de música, quin seria? (Ha de ser fàcil! No volem donar-li al coco!)

Definitivament l'àlbum To hell with it de PinkPantheress, va estar sonant en bucle mentre feia l’obra, concretament la cançó Passion.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA