AGENDA CARTELLS MARTA MOUNS

Marta Mouns: "La forma del no olvido"

Cartell
Compartir a:
Marta Mouns

"Creo que el mundo debería observar más a las plantas. Mi arte las cuida. Regalo esquejes. Ah! También soy miembra garrovillana del Colectivo Julio."

Marta Mouns

Marta Mouns és una artista nascuda a Barcelona que resideix al Prat, i és l’autora de la imatge  destacada del mes de desembre La forma del no olvido. I és que aquesta imatge  que forma part de la instal·lació que va guanyar la convocatòria de projecte expositivo d’UNZIP al 2015, ens parla d’això, de l’oblit, però d’un oblit incomplet o contradictori, al que aferrem els nostres records en el més profund del nostre ésser i, malgrat l’esforç i de l’horror, ens neguem a deixar volar…

En un parell de línies ens podries explicar ¿Qui és La Marta Mouns?
La Marta Mouns, és una artista culturista enfadada amb el sistema i obsessionada amb regalar esqueixos de plantes a través de l’art.

Ens podries donar alguns detalls del procés de creació i conceptualització de la imatge escollida per ser la destacada del mes en la difusió de La Capsa?
La imatge correspon al projecte La forma del no olvido presentada al Centre d’Art Torre Muntadas. El procés consisteix a buscar un tema que m’inquieta, m’atormenta o em perturba i a partir d’aquí, buscar informació sobre el tema. En aquest cas volia tractar el tema de l’oblit i va arribar a mi la història japonesa de les 1000 gralles de la Sadako Sasaki. L’obra es compon per 356 gralles fetes a mà i repartides per la sala, amb una intenció de què aquestes siguin manipulades per l’espectador.

Marta-Mouns-La-forma-del-no-olvido

Quin va ser el primer pensament que et va sorgir quan el David Sánchez et va fer la proposta de col·laborar amb La Capsa?
Wai! Em sembla un bon projecte relacional de ciutat el fet de connectar el món de la música i el món de l’art i donar-nos difusió i suport en paral·lel.

Coneixies La Capsa d’abans? ¿Havies vingut alguna vegada?
Yes. Indie music, restaurant, bucs d’assaig, birres, cap d’any i demás.

Quina és la teva música preferida? Ens podries donar el nom d’alguns discos o bandes que sonen últimament al teu reproductor?
Marcelo Criminal, Las Ligas Menores, Tronco, Cariño, Hinds, La Plata, Yawners, La Estrella de David, Lisasinson, Melenas, Terrier, Las Odio, Monterosa, Ladilla Rusa, The Moldy Peaches, The Tallest Man on Earth, Arcade Fire, Castlebeat, Metronomy, Smashing Pumpkins, Dinosaur Jr., Sonic Youth i tot el que això implica.

Si et demanéssim relacionar la teva imatge amb una cançó o un estil de música, quin seria? (Ha de ser fàcil! No volem donar-li al coco!)
Feel the Pain – Dinosaur Jr.

Programació desembre 2019:

Imatge eliminada.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA