Masterclass de guitarra amb Raúl Cantizano

Esdeveniment

dimecres, novembre 24, 2021 - 19:30

ENTRADES

Places limitades. Cal reserva prèvia

Compartir a:

Zona de acuerdo

Taller de guitarra flamenca preparada

Aquest taller pretén comunicar i mostrar un ampli ventall de tècniques per a tocar la guitarra flamenca que queden fora del convencional.

Explica com preparar la guitarra amb una sèrie de modificacions usant objectes: ponts alternatius, ventiladors adaptats, aplicacions ressonants i dispositius electrònics, que generen nous universos tímbrics. Proposa una manera diferent de relacionar-se amb la música i l'instrument, des d'una actitud sense prejudici i lúdica, oferint tota una nova gamma de possibilitats expressives, i utilitzar la tecnologia com un element de hackeig creatiu dels cànons i maneres establertes per reconstruir l'imaginari de la guitarra, evidenciant el seu caràcter de pròtesi, i construir diferents pròtesis a la pròpia pròtesi que ja suposa qualsevol instrument per a un músic.

Aquestes tècniques sorgides de la recerca i l'estudi, però sobretot de la seva posada en pràctica en nombrosos concerts oferts al llarg de diversos anys, conformen la proposta escènica de Zona Acordonada; concert audiovisual de guitarra flamenca preparada, de Raúl Cantizano + Los Voluble i han quedat gravades en el disc ZonaAcordonada editat per la Castanya.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA