Músiques al Parc: Javiera Mena

Esdeveniment

dissabte, setembre 24, 2022 - 23:00

Parc del Fondo d'en Peixo
Compartir a:

Javiera Mena, actual icona del electro pop - queer és una artista nominada al Latin Grammy coneguda entre altres pels seus molts èxits com a ‘Espada’,  ‘Otra Era’, ‘Luz de Piedra de Luna’ y ‘Dentro de Ti’. Des del seu debut, ha gravat cinc àlbums entesos per la premsa i pels especialistes com a joies imprescindibles del electro pop: Esquemas Juveniles (2006), Mena (2010), Primeras Composiciones (2013),  Otra Era (2014), Espejo (2018) y Entusiasmo (2021).

Javiera és una artista coneguda internacionalment que ha participat en importants festivals de música com el Ruido Fest Chicago, Lollapalooza Chile, Festival de la Canción de  Viña del Mar Chile, Vive Latino México, entre molts altres. Cal ressaltar la seva participació a principis de l'any 2021 en els videojocs a través d'un xou virtual en el món de Avakin Life, videojoc de simulació social amb milions d'usuaris. D'aquesta manera ha expandit la seva música per tot el món, especialment Xile, Espanya, l'Argentina, Mèxic i els Estats Units, països on ha conreat audiències fidels gràcies a la seva música.

Al llarg dels anys Javiera ha col·laborat amb artistes com Julieta Venegas, Camela, Esteman, Miranda, Gianluca, entre altres. Així mateix, ha estat nominada a diversos premis internacionals entre els quals es destaca el Grammy Llatí 2015 amb el seu àlbum ‘Una altra Era’. Finalment i no menys important, Javiera és reconeguda per la seva participació activa dins del moviment feminista, a més és una de les artistes pioneres i un referent internacional dins de la comunitat LGBTI.

Segueix-la Instagram o Youtube

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA