Músiques al Parc: Pigmy

Esdeveniment

diumenge, setembre 25, 2022 - 20:00

Parc del Fondo d'en Peixo
Compartir a:

Vicente Maciá, ex guitarra, cantant i compositor de Carrots, és des de 2007 Pigmy, el seu projecte en solitari. Fins avui té dos discos publicats. Va debutar amb “Miniaturas” (2007, Junk Records) onze petites grans cançons cuidades fins a l'últim detall recordant per moments a Simon & Garfunkel, Cat Stevens o Kevin Ayers.

Amb el seu segon treball “Hamsterdam” (2014, Hurrah Música), un doble disc conceptual, el músic va compondre la seva obra més barroca i ambiciosa creant petites joies d'orfebreria repletes d'arranjaments i orquestracions. “Hamsterdam” va ser elogiat per públic i crítica sent un dels millors discos de 2014.

En el Nadal del 2015 s'uniria novament a Grabaciones en el Mar per a llançar un projecte pendent des de feia temps, un single 7” de tres nadales amb aires de folk i psicodèlia marca de la casa. El seu esperat tercer disc “Manifestación” es va publicar al novembre de 2020 a través del segell Guerssen i va ser considerat per diversos mitjans un dels millors discos de l'any: El País, El Periódico, Mondosonoro, Ruta 66. 

Amb aquest últim disc, Pigmy no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteritza encara que aquesta vegada ve acompanyat d'instruments renaixentistes com el llaüt i la flauta de bec i algunes pinzellades de rock progressiu que doten als temes d'una personalitat única creant ambients màgics i atemporals.

Segueix-los a Instagram o Youtube

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA