Per Nadal i amb l’inici del nou any, La Capsa s’omple de talent local i noves propostes

Notícia
Compartir a:
dilluns, desembre 20, 2021 - 17:30

El Bar i la Sala acolliran músiques de casa durant el Nadal i s’expandirà durant el mes de gener amb més d’una sorpresa!

Nadal a La Capsa
Torna el Nadal al Prat, i també a La Capsa. Aquests són temps de caliu i recolliment, de tornar a casa, i és per això, que la programació d’aquests dies la protagonitzaran músiques de la ciutat, tant a l’escenari del Bar com a la sala de concerts.

Comencem a celebrar les festes en família aquest dijous 23 a les 20h. Aquest primer concert serà a càrrec de l'Elena Grueso, que compartirà amb nosaltres una selecció de temes que ha arranjat amb el guitarrista Rafa Lagunas. La guitarra, la veu i el piano, seran els protagonistes en aquesta vetllada al Bar de La Capsa podrem gaudir de cançons de Buika, de Joan Manuel Serrat o  de Carlos Cano així com de creacions pròpies.

La segona proposta serà el divendres 7 de gener a les 20h amb el cantautor de folk Marc Mata, que debutarà en directe també al Bar amb un recull de cançons pròpies i defensarà el seu últim treball Black Bile, on ha comptat amb la col·laboració del productor canadenc Afrakite. Us ho recomanem si us agraden referents com Bon Iver, Ben Howard i José Gonzalez.

Per acabar, el dissabte 8 de gener a les 21h serà el moment d'electrificar-nos, i és que Go Faster trepitjarà l'escenari de la sala de concerts per primer cop per presentar-nos tot un recull de noves cançons, amb influències que abasten el hard-rock, el funk, el soul i el blues dels 70's i 90's.

La Capsa comença el 2022 amb una programació plena de sorpreses

Amb el nou any, la sala i l’escenari del Bar els ocuparan propostes de tots els estils i a més, s’inicien nous cicles i se’n recuperen d’altres.
Durant el mes de gener podrem gaudir de concerts com el de Carlota Flâneur, jove compositora catalana que va debutar durant aquest any amb Brains, el seu primer EP, produït per Ferran Palau, una figura clau de l'escena catalana. També, l’estrella de rap Mucho Muchacho torna a La Capsa per celebrar el primer concert de la seva gira en motiu del 25è aniversari de l’àlbum Hecho, es simple de 7 notas 7 colores.

Els diumenges al vespre tornaran a ser un bon moment de trobada i de viure la música al Bar de La Capsa i és que, des del gener i durant la temporada d’hivern i primavera, el segon diumenge de cada mes s’acolliran sessions de música electrònica en col·laboració amb el col·lectiu Andami. Una altra gran notícia: aquest gener recuperem les Jam Sessions. Aquesta serà la primera edició que es fa des del confinament i des de La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu tenim moltes ganes de veure-us de nou les cares. En aquesta ocasió la Jam serà conduïda per Cris Marco i el grup Drop Band.

Trobareu tota la informació de les propostes a lacapsa.org. Us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA