Nits a l’estació: Manel + Doctor Prats + Sergi Domene (Flaix FM)

Esdeveniment

divendres, setembre 22, 2017 - 23:30

Pàrquing de l'estació
Compartir a:

Un triple cartell amb Manel, Doctor Prats i Sergi Domene (Flaix FM).

Manel , 23: 30 h


Pronunciar el nom de Manel és parlar d'un dels fenòmens musicals independents més important del darrer lustre. Talent i frescor són dos conceptes inevitablement associats a aquesta banda que gràcies al boca orella es va posicionar al panorama musical amb Els Milllors Professors Europeus (2008) ja fa gairebé una dècada. Repetint aquest encreuament perfecte entre la tradició musical pàtria (Sisa, Serrat, Pau Riba) i la venguera del indie-folk (Beirut, Herman Düne) van seguir els àlbums 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Atletes, baixin de l'escenari (2013).

L'any passat van publicar el que és fins a la data el seu darrer treball: Jo competeixo (2016) arrasant de nou a les llistes de vendes i demostrant que, darrere de l'aparent quotidianitat de les seves cançons s'amaga un univers perfectament identificable.

No us perdeu l'oportunitat de gaudir d'un d'aquells directes màgics que perduren al record.
Segueix-los a facebook, a twitter - descobreix-los a instagram, a youtube - Escolta'ls a spotify

Doctor Prats, 1: 20 h

Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música mestissa en català. Amb només dos anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen dos àlbums al mercat Patates amb Peix (2015) i Aham Sigah (2016)- i ja han fet més de 130 concerts arreu del territori. Són capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l'ska, el rock, l’electroswing o el dubstep. El seu directe, “Festribal”, és sorprenent, dinàmic i enèrgic i no deixa a ningú indiferent. Guanyadors dels Premis Enderrock com a millor cançó pop-rock catalana Doctor Prats preparen aquest Festribal 2017 amb gires al Japó, Hongria, Portugal i com no podia ser d’una altra manera, al Prat!
 Segueix-los a facebook, a twitter - descobreix-los a instagram, a youtube - Escolta'ls a spotify

Sergi Domene (Flaix FM), 3 h

Sergi  Domene, “el DJ de DJs”: Creador de Black and White amb Joan Reyes, Animals amb Infinity Deejays, Once again Ready for love amb Joan Reyes. Actualment presentador de l’Extraflaix (de dilluns a divendres de 15 a 18 hores).

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA