Noves veus a la III edició del #AMICROBERT

Notícia
Compartir a:
dilluns, febrer 9, 2015 - 16:00

Divendres nit el bar va omplir-se de guitarres i de veus. Arribava a La Capsa l’A micro obert o… l’Amic Robert, com molts ja el coneixem. I és que després de dues edicions al bar Deeses i després a la Sala Casino, tocava estrenar aquesta proposta a La Capsa.

Per l’escenari del bar van desfilar veus de sempre, propostes renovades i nous cantautors que van emergint a la ciutat. Va ser una mescla perfecte en què vam poder descobrir i prendre el pols a la música d’autor a la nostra ciutat.

De les veus que ja havíem conegut en altres edicions destaquem el Pigmy que ens va regalar temes del seu nou disc i una col·laboració amb l’Alfred Garcia al trombó. També el Pepe Damas Negras que ens va oferir 3 cançons del seu repertori.

Pel que fa a les veus renovades destaquem a tres joves que han passat pel Cocoon, la Rocío i l’Albufera i l’Héctor. Per una banda la Rocío que formava part de The Diagnostiks i que ha iniciat un nou projecte en solitari, Rosie nyol que promet molt, amb una veu i unes melodies precioses. Per una altra banda Albufera ens va sorprendre, i molt gratament, amb un gir en el seu estil, lletres en castellà amb una influència entre cantautor, cobla i… Cal destacar també que l’Héctor, cantant dels Howlin’ Psycho també va prendre part i va fer un parell de temes acompanyat del Jordi Pujol a la guitarra i amb la col·laboració del Raul Giménez a la trompeta.

I si una cosa bona té l’#Amicrobert és descobrir les noves propostes, aquelles que ja coneixem però també de noves.

L’Alfred Garcia és un habituals dels escenaris musicals de la nostra ciutat, és polifacètic i tant el podem veure amb banda, com en solitari o col·laborant amb el trombó amb altres projectes. En aquesta edició del A Micro Obert ens ha sorprès especialment amb un tema en què, amb una loop station ha anat construint una cançó preciosa.

I en aquest apartat també vam poder gaudir amb el Roger que ens va fer un tema propi amb la col·laboració del MC Bull i, cap al final del A Micro Obert va tornar a l’escenari per oferir-nos un parell de versions i per col·laborar en u ntema del Bull.  A útima hora tambe es va animar a pujar a l’escenari l’Aleix San Pedro que ha estat guitarra en vàries formacions del Prat i ara comença a compondre els seus temes.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA