AGENDA CARTELLS núria oreja

Núria Oreja "Ser parte de la naturaleza"

Cartell
Compartir a:
divendres, abril 8, 2022 - 15:50

núria oreja

Poesía visual, es la forma con la que "resumo" cuando la gente me pregunta qué tipo de fotos haces , es a través de la fotografía que puedo crear una realidad paralela a la que vivimos.

1-En un parell de línies ens podries explicar ¿Qui ets?

Soc la Núria Oreja, també coneguda com NOC, apassionada de la fotografia i addicta al surrealisme.

 

2-Ens podries donar alguns detalls del procés de creació i conceptualització de la imatge escollida per ser la destacada del mes en la difusió de La Capsa?

Aquesta imatge es va crear durant el període de pandèmia, concretament en un dels confinaments. Veia per la finestra de casa com la natura era independent a nosaltres, com intentava sobreviure cada dia, ella té les seves pròpies lleis i una d’elles és  sobreviure.

És quan vaig sentir que volia formar part directa d'aquesta natura.

 

3. Quin va ser el primer pensament que et va sorgir quan el David Sánchez et va fer la proposta de col·laborar amb La Capsa?

Em va fer moltíssima il·lusió poder formar part d'aquests artistes que hi han contribuït en la creació de cartells per a la Capsa, i sobretot molt agraïda que es visualitzi l'art local.

 

4. Coneixies La Capsa d’abans? ¿Havies vingut alguna vegada?

I tant!! Fa molts anys que vinc i que gaudeixo al màxim de la gran varietat de la música que ens ofereix, a part és un lloc fantàstic per estar amb les amigues compartint un sopar, un dinar o prenen una bona cervesa.

 

5. Quina és la teva música preferida? Ens podries donar el nom d’alguns discos o bandes que sonen últimament al teu reproductor?

Les meves llistes de reproducció són plenes de cançons indie , Zahara, Delaporte, La Bien Querida, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Amatría, Izaro, algunes més clàssiques Nubla, Kimbra, Emilíana Torrini, ... i l'artista per excel·lència la Silvia Perez Cruz, ah!, ultimament estic en bucle amb un grup que es diu Shego,

 

6. Si et demanéssim relacionar la teva imatge amb una cançó o un estil de música, quin seria? (Ha de ser fàcil! No volem donar-li al coco!)

“Vicente Amor” de Shego,

Aquesta cançó està plena de força i ràbia, crec que és com se sentia la natura en l'època que va poder créixer sense que la controléssim.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA