Paraula de Dones 2023: El Guateque. Vols participar-hi?

Notícia
Compartir a:
dijous, gener 12, 2023 - 17:30

El punt de partida d’aquesta nova edició serà l'humor, l'error, l'escena, el cos, la veu, la música i les ganes de festa

"Guateque", segons la RAE és una festa de caràcter casolà, on es berena i es balla. Segons el director Blake Edward és un conjunt d'atrocitats en una festa de l'alta societat. I, seguint aquestes premisses, per a La Capsa és el punt de partida del nou procés artístic i participatiu del Paraula de Dones 2023, de la mà de  l'Alba Rihe, dama de companyia d'aquest "embolao."

L'humor, l'error, l'escena, el cos, la veu, la música i les ganes de festa seran els plats principals d'aquest procés artístic. Hem organitzat diferents trobades, per experimentar amb la creació de textos, de música, per compartir i trobar juntes el moviment que desdibuixi la frontera entre l'escenari i el públic i crear juntes aquesta festa, el nostre singular “guateque”.

Després de la primera trobada el passat  24 de gener, us convidem a assistir als 3 tallers que tindran lloc els propers 14, 21 i 28 de febrer, de 19 a 21h.

Si teniu ganes de participar-hi, no dubteu en inscriure-us aquí! Les inscripcions romandran obertes fins al proper 9 de febrer.

Si teniu dubtes o no podeu venir aquell dia, escriviu  a info@lacapsa.org o passeu a veure’ns!

I reserveu-vos l’11 de març per fer el nostre GUATEQUE amb totes, tots i totxs les que vulgueu venir... Us esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA