Passatemps per aquestes vacances

Notícia
Compartir a:
dilluns, juliol 31, 2017 - 17:30

El dia a dia sovint és massa frenètic i ens passem el dia saltant de notícies en notícies, de missatges i en cada pantalla més informació i estímuls… Per això les vacances són moment de revisionar, de tornar a mirar i a gaudir, des de la calma, algunes coses que hem passat amb presses durant l’any.

Com sempre, us fem algunes propostes de revisió que ens semblen interessants!

Interstitial Space. L’artista Mikel R Nieto va portar a terme un projecte sonor al Prat entre 2012 i 2014 que ara s’ha penjat i compartit des de Radio web MACBA. En aquest projecte explorava i s’endinsava en les zones intersticials, els espais frontera entre zones urbanes i zones naturals. El Prat i els seus sons configuren aquest projecte més que interessant que ens ajuda a concebre la ciutat d’altres formes.

#Almeuritme. Aquest any el vídeoclip #almeuritme ha buscat per la ciutat les músiques que agraden i que sonen, cercant el sentit i el plaer de l’escolta. De forma conjunta amb Tots Sants, La Capsa i l’Escola de Música, la peça mostra algunes de les músiques de la nostra ciutat.

Directe a l’estudi. Convidem a bandes de la ciutat a enregistrar un tema en directe a l’estudi de La Capsa. Per ara n’hem publicat dos, de Bohemios Autorizaos i de Xavi Alias.

La Llista de la Festa Major. Per acabar de fer-ho sonar bé, us deixem la llista amb els grups que actuaran a la propera Festa Major del Prat. Com us imagineu és una llista eclèctica i diversa però de ben segur que trobareu sons i propostes atractives per a les vostres oïdes

 

Bon estiu, ens trobem a la terrasseta de La Capsa cada tarda i, a partir del 21, tornem a “la normalitat”!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA