Poncelam presenta "Vértigo"

Esdeveniment

dissabte, octubre 7, 2023 - 22:00

ENTRADES

Preu: 6,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Compartir a:

Poncelam és una artista i productora catalana de divuit anys nascuda al Prat de Llobregat. La seva passió per la música neix sota la forta influència del seu pare i s'instal·la a la seva vida de ben petita, cursant piano i cant des dels 5 anys i formant-se al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

El 2019 inicia la seva carrera artística publicant les seves primeres cançons com "Cicatrices" i "28", amb les que destaca a diferents concursos i esdeveniments del carrer a la ciutat comtal i capta l'atenció de fans aliens a la seva bombolla.

A la seva música podem trobar influències de gèneres com el R&B, el Hip-Hop, el pop, el jazz i la música electrònica, ja que els seus referents van des de Rocío Jurado fins a Rosalía passant per Amy Winehous, entre d'altres.

Després del seu primer EP "Lágrima de Ángel", presentat a diferents esdeveniments nacionals, el 15 de setembre sortirà a la llum el seu segon treball titulat "Vértigo", que es presentarà en aquest concert a La Capsa. Una declaració d'intencions amb pistes carregades de sentiments, ambicions i pors, d'històries ambientades a casa seva, el Prat.

Pots escoltar-la aquí!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA