Presentació #Almeuritme 2022

Esdeveniment

divendres, juny 17, 2022 - 20:00

Compartir a:

Un any més, arriba l’#Almeuritme per celebrar el dia de la música a la ciutat amb la seva dotzena edició, amb el mateix anhel que el va fer néixer l’any 2011: reunir a persones de la nostra ciutat al voltant d’un nexe comú i compartit, la Música, una activitat rica i plural que és indissociable de l’entorn on es desenvolupa, en aquest cas la ciutat del Prat.

En l’edició d’enguany i seguint la fórmula de les últimes edicions, 12 músics de la ciutat - de totes les edats i nivells - han viscut una experiència creativa i enriquidora al costat de Alondra Bentley, amb qui han compartit diversos assajos a les aules de La Capsa, la gravació de l'arranjament a l'estudi de so i les jornades del rodatge del videoclip resultant. 

Temps, diners, plans vitals... de tot això parla Si Tuviera. De com la vida que imaginem queda bastant lluny de la realitat. Haver de deixar de fer el que de veritat ens agrada i ens omple, no aconseguir estalviar per a tenir la nostra pròpia casa, somiar a tenir un jardí, un hort, poder dedicar temps a aprendre coses noves i viure un estil de vida tranquil, sostenible i enriquidor.

Us hi esperem per celebrar la música! 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA