Ràdio Hangar, el programa de ràdio comunitària de La Capsa

Notícia
Compartir a:
dimarts, agost 31, 2021 - 12:45

Després de molts mesos de treball de conceptualització i feina de producció, volem presentar-vos un nou projecte de La Capsa: Ràdio Hangar

Aquest diumenge dia 5 de setembres'estrena el primer episodi de Ràdio Hangar, un programa en format videopodcast, dirigit per joves del Prat i que buscarà cobrir l'actualitat musical tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

El projecte es nodreix del talent local, de totes aquelles persones del Prat que hi vulguin participar. És una ràdio jove i comunitària, conduïda per la comunitat i feta per a gent de la comunitat. Ara, durant el seu primer any d'emissió s'estrenarà un episodi cada dos mesos, intentant cobrir l'actualitat de la música urbana a través del prisma de la nostra ciutat i el jovent que l'habita.

Durant el programa es repassarà l'actualitat en l'àmbit nacional i en l'àmbit local, hi haurà una secció de novetats musicals i una altra de notícies relacionades. A més a més, cada episodi comptarà amb la visita una artista de fora del territori i amb una de local, amb les que intentarem teixir una entrevista creuada o un debat.

Els convidats sempre seran una combinació de músiques locals i de fora de la ciutat per a donar visibilitat a allò que hi ha aquí, però sense perdre de vista què s'està fent a l'àrea metropolitana. Això ens dóna l'oportunitat de generar noves maneres de fer i un discurs més conscient i inclusiu en la música urbana. La intenció és la de contraposar les diferents visions i trobar-ne punts en comú.

El funcionament de la ràdio és el següent: una figura responsable, el curador, dinamitza els programes de ràdio, s'encarrega de les locucions i gestiona un equip de col·laboradors. Cada un d'aquests col·laboradors dissenya el seu espai i en genera el contingut, per després presentar-lo davant de les càmeres.

Podreu seguir els episodis a través dels canals de YouTube i Soundcloud de La Capsa. També anirem mostrant contingut extra a través de IGTV. A mesura que el projecte creixi anirem descobrint quina és la millor manera de connectar amb vosaltres i adaptant el projecte als canals que millor funcionin.

En aquest primer episodi comptarem amb les convidades Raquel Vázquez, qui dirigeix l'acadèmia de dansa urbana RV Dance de Sant Cosme i amb Sofía Gabanna, una de les veus femenines del rap actual que està creixent amb més força.

L'equip de col·laboradors en aquest primer programa són: Oscar Fanelli, com a presentador i curador, Loreto, Edgar X i Salah, com a col·laboradors davant de les càmeres i amb Crespo i Victor Cobo darrere d'elles.

Us esperem el proper diumenge 5 de setembre a les 12h amb el primer episodi de la temporada als canals de Youtube i SoundCloud de La Capsa.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA