Recta final del projecte "Almeuritme" 2020, que enguany parteix de la cançó Bon dia! dels Pets

Notícia
Compartir a:
dimarts, juny 2, 2020 - 16:00

Els músics que hi participen ens expliquen com ha estat la seva experiència, que enguany s'ha desenvolupat majoritàriament de forma telemàtica en el context de confinament

Comença el mes de juny i, per tant, el procés de creació del festival #Almeuritme d’enguany va arribant al seu final. El temps passa volant: recordem com si fos ahir la presentació del videoclip Aeropuerto de Prat, composta per músics pratencs i el grup Los Ganglios en l’edició de l’any passat. 

L'Almeuritme és un projecte impulsat per La Capsa, actiu des de 2011, que té com a anhel reunir persones de la ciutat al voltant d’un nexe comú i compartit: la música vinculada al territori. La realitat de l'Almeuritme desborda qualsevol predicció, cada any es genera una sinergia de persones i idees que ens porta a llocs nous i inesperats.

Aquest any, hi han participat vint-i-cinc músics de totes les edats. Tots ells es van inscriure a través d’una convocatòria oberta durant el mes de febrer. Des d’aleshores i fins a dia d’avui, els participants han viscut tot el procés amb motivació i amb ganes de gaudir de l’experiència. No és d’estranyar perquè aquest any el projecte ha comptat amb la participació dels Pets, que han acompanyat els músics per tal de construir entre tots la versió del Bon Dia, el tema més emblemàtic del grup.

Els músics i Els Pets van començar a treballar plegats la primera setmana de març i, per tant, es van poder dur a terme dos assajos presencials a les aules de la Capsa i, degut a la declaració de l'estat d'alarma, #Almeuritme es va seguir treballant col·lectivament des de casa. 

Així, durant tot el mes d’abril i també les dues primeres setmanes de maig, els músics han enregistrat des de casa seva les interpretacions de la cançó d’enguany amb l’ajuda dels Pets, Tots Sants i l’equip de La Capsa. Ha estat un treball laboriós de producció per tal de posar en comú els arranjaments i donar forma a la cançó, així com aconseguir un bon so tenint en compte la realitat que estem vivint.  

Ara ja es pot avançar que gràcies a tots ho hem aconseguit i que tot pinta molt bé! Durant aquests dies, s’està acabant el muntatge del vídeo. Estigueu atents a les novetats! Ben aviat us explicarem com podrem celebrar la presentació de l’Almeuritme 2020 i el Dia de la música.

Aquí teniu un vídeo on alguns dels músics que hi participen ens expliquen la seva experiència!

Si voleu saber més sobre el procés del projecte, cliqueu aquí. 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA