Ruidoooo! amb el Hip-Hop d'Alea Fellas, Ocer y Rade i Arce

Notícia
Compartir a:
dijous, abril 16, 2015 - 18:30

La de divendres va ser la primera nit de Hip-Hop de la (re)oberta Capsa. Han passat ja cinc mesos i el retrobament amb la gent més fidel al gènere va ser total. Llargues cues per comprar l’entrada abans d’obrir la guixeta. El cartell hi va ajudar clarament.

Els pratencs Alea Fellas van obrir la nit. La reformulació de la seva proposta, al fil del seu pas pel cocoon els ha donat més força gràcies a la incorporació de Dj Sayesol entre d’altres. Els seus versos apel·laven a la consciència social, a la vida al barri, a l’amor i el desig, a la fugida de la rutina que t’encasella… Mica en mica es van venir amunt, van agafar confiança i van tancar amb “pilla mi libre directo” un tema amb força i contundència.

Els Ocer y Rade van pujar a l’escenari amb un públic ja entregat abans que comencessin a sonar els primers beats. Els dos madrilenys van regalar versos a capella i van desgranar molts dels seus famosos temes entre un públic entregat. Dalt de l’escenari, van mostrar la seva amistat fraternal però també les amistats expandides que van ocupar l’escenari en més d’una ocasió, algunes d’elles per fer rèpliques i corus en alguns temes.

Tancava la nit Acer, el millor de la nit, tant per la posada en escena com pel flow que va regalar i l’energia amb què va saber aixecar a un públic que rapejava juntament amb ells. L’experiència i la seguretat de defensar grans versos va fer que les més de 350 persones que es van aplegar s’entreguessin i cantessin molts dels versos dels gallecs que, acompanyats d’un gran Dj, van demostrar maestria i domini damunt de l’escenari. La seva passió pel Barça va aixecar el públic quan es van arrencar a cantar l’himne de l’equip de futbol.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA