S'obre la convocatòria de l'Almeuritme 2020, amb Els Pets

Notícia
Compartir a:
dimarts, gener 21, 2020 - 12:15

Saps cantar? Saps tocar algun instrument? T’agradaria participar a l’Almeuritme 2020?

Es comença a preparar una nova edició del projecte #Almeuritme, impulsat per La Capsa amb el mateix anhel que el va fer néixer l’any 2011, reunir a persones de la ciutat al voltant d’un nexe comú i compartit: la música vinculada al territori. La realitat de l'Almeuritme desborda qualsevol predicció, cada any es genera una sinergia de persones i idees que ens porta a llocs nous i inesperats.

L'any 2012 l'Almeuritme va començar com una experiència sonora portada al vídeo, que permetia sortir al carrer i jugar, amb el so i les imatges fent encreuaments divertís i frescos. La tercera edició el 2014 va obrir una nova etapa, treballant amb temes himnes que van permetre apropar a musics de la ciutat i visibilitzar un camí comú. Déjame vivir con alegria de Vainica Doble, Pon tu mente al sol de Niño Gusano , Magic de Chucho i Alegria d'Antonia Font, van ser experiències col·lectives plenes de força. 

El 2017 amb la 7ena edició es va decidir fer una mirada diferent sobre la ciutat i amb l'intenció de saber més de les músiques que li agradaven a la gent i el significat que la música tenia a la seva vida. El 2018 es va començar una nova etapa del projecte incorporant als creadors als temes que es volien treballar, així va ser com va sorgir la col·laboració amb Sidonie i d'una manera una mica diferent el 2019 amb Los Ganglios, amb qui es va treballar un tema original.

Aquest any, seguint la línia d'aquesta darrera etapa, es começarà un procés de treball amb Els Pets i la seva cançó Bon Dia. Durant el mes de març, els músics participants compartiran tres assajos – un cop per setmana -, amb membres d'Els Pets, i gaudiran amb ells del procés creatiu, aprenent a tocar la cançó i col·laborant amb arranjaments nous. El següent pas serà visitar l'estudi de La Capsa per enregistrar la cançó i per últim l'enregistrament del videoclip del' Almeurtime 2020. La convocatòria estarà oberta del 17 de gener fins al 23 de febrer.

Si esteu interessades heu d'omplir aquest formulari

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA