Sol i bona música per començar les Músiques al Parc

Notícia
Compartir a:
diumenge, setembre 27, 2015 - 11:00

Engegar les músiques al Parc amb sol i bona música és començar amb bon peu la Festa Major! Ja a migdia tothom estava preparat amb el vermut i les ganes de començar a moure el cos amb els Shakin’All. I és que per segon any consecutiu engeguem amb Swing el Fondo d’en Peixo. Els Shakin’All són garantia d’èxit i la tarima de ball instal·lada al parc convida a ballar sense parar temazos de Louis Jordan, Ray Charles, Louis Priima i molts d’altres!

L’hora de dinar ha arribat amb novetats, i és que dos foodtrucks s’han instal·lat al Fondo per tal que ningú passi gana. Ofertes diverses i variades per poder-te instal·lar-se tres dies al Parc i que la Festa passi…

La sobretaula de dissabte ha vingut amb sorpresa i és que un seguit de mags han regalat als valents que han sacrificat “la siesta” una bona estona de màgia d’aprop!

La tarda ha arribat de la mà de Guillem Roma &The Camping Band Orchestra. Pels qui l’han descobert avui al Fondo, la seva és una proposta tant eclèctica com encisadora… destil·la elegància i sentiment. Sons bonics amb una energia optimista que contagien somriures i reflexions.

Del punt instimista hem saltat a la frescura dels Morena Tradipatxanga. Humor, festa i patxanga són la batedora ideal per passar els típics hits de la música moderna… I passa que de cop hem començat a cantar Gat Nou, comprant la versió que els Morenus fant de I Want to break free.

Després de la sortida del Pratifoc del Fondo, i un cop ben sopats ha arribat el moment de Joan Miquel Oliver. Com sempre, aquesta nit al Fondo sempre és una nit per gaudir de propostes interessants i el mallorquí ens ha regalat un concert brillant i rodó fent-nos enlairar en el seu Pegasus.

Demà seguim!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA