SUDOR amb Metrika, El Bugg, GlorySixVain, Nai or Yay i SUDOR 100K

Esdeveniment

dissabte, febrer 17, 2024 - 22:00

ENTRADES

Preu: 12,5€
Anticipada: 10,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€

Compartir a:

Aquest 17 de febrer, SUDOR torna a La Capsa!

SUDOR és un col·lectiu jove i d'extraradi mogut per la música urbana que organitza esdeveniments musicals i culturals, generant un espai a on els nous talents i aquells ja consolidats es troben en un mateix escenari.

En aquest edició tindrem una combinació explosiva formada per...

Metrika

Des de Castelló, Metrika porta les lletres i els beats més infernals. La música ha estat sempre present a la seva vida: el seu pare era DJ de hardcore i hardstyle i ella amb 13 anys va començar a interessar-se pel rap i no va trigar a descobrir l'autotune. El 2023 publica "Femme Fatale" i es posiciona com una de les noves artistes que cal seguir de ben a prop. Lletres empoderades i explícites i música que va des del beat house fins al reggaeton, és evident que l'artista castellonenca no s'encasella en cap gènere.

El Bugg

GlorySixVain

Criat a Santa Coloma de Gramanet (Barcelona), va començar a fer música amb 18 anys. Avui en dia, és una de les promeses del panorama musical nacional. 

El 2023 va treure l'àlbum "Las Trampas Oscuras de Spiderman" i l'EP "Popola 12b", i també col·laboracions amb altres promeses (algunes amb les què comparteix escenari) com El Bugg, LaBlackie o Metrika i fins i tot una gira per Espanya. 

Nai or Yay

SUDOR100

El duet es va crear tancant els esdeveniments de les festes de SUDOR. Avui en dia ja han actuat als clubs més emblemàtics de la ciutat i han compartit escenari amb artistes consolidats de l'escena nacional.

Les seves arrels estan a la música urbana contemporània, fusionant els èxits més populars amb hits de l'escena underground que no solen sonar tant als clubs. El set destaca per la seva varietat musical i connexió amb el públic.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA