Taller de drag i gènere amb Ken Pollet

Esdeveniment

dissabte, març 2, 2024 - 11:00

ENTRADES

Gratuït amb inscripció prèvia. Aforament limitat. 

Compartir a:

Què significa allò “masculí” o “femení”? O, en altres paraules, què volem dir quan parlem de que el gènere és una construcció social?

En aquest taller pensarem juntis sobre el gènere i com es construeix, utilitzant les eines de l’art drag per explorar, jugar i expermentar. L’objectiu és crear un espai per al qüestionament i la reflexió col·lectiva, que ens permeti pensar més enllà dels conceptes donats i guanyar llibertat i empoderament.

Si sempre has volgut posar-te aquell look de noi seductor, o aquells taconassos per a encarnar a La Jurado… vine i atreveix-te a explorar juntis i treure allò que tens a dins, que es mor de ganes de sortir…

Les persones assistents al taller tindran a més, un paper molt especial la nit del Paraula de Dones 2024: En Altres Paraules Late Xou (9 de març per lis despistadis)... així que ja saps cuca, uneix-te i participa!

Qui és Ken Pollet

Ken Pollet es un artista Drag King, filòsofi, productori i agitador cultural que des de 2019 es dedica a impulsar la revolució drag king a Barcelona a través dels seus shows, xerrades, tallers i esdeveniments escènics i de debat.

 

 

 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA