Taller: Political Remix Video: ¿Com ho fan Los Voluble?

Esdeveniment

dijous, abril 25, 2024 - 18:00

ENTRADES

Gratuït amb aforament limitat

Compartir a:

Mucha Muchacha s’alien amb Los Voluble a Para Cuatro Jinetes, una rave folklòrica que cavalca a través del temps i que presentaran al Teatre L’Artesà el 27 d’abril.

En aquesta obra, Los Voluble comparteixen el seu imaginari i formes de fer entorn el folklore, els arxius i l’humor. A Para Cuatro Jinetes, s’encarreguen de l’espai sonor i visual des de dalt de l’escenari a través de la remescla, la cultura crítica i el live cinema.

Ens agradaria que forméssiu part d’aquesta rave folklòrica i és per això que Los Voluble aterraran a La Capsa el dijous 25 d’abril per oferir-nos un taller de remescla audiovisual que acabi derivant en una punxada col·lectiva postfunció.

Avui dia en què la remescla audiovisual sembla que ja no és un problema per a la indústria musical, cal preguntar-se per la vigència i pertinència del denominat per Jonathan McIntosh “political remix vídeo”. Poden els artistes accedir a materials i arxius per a fer remescles? Com trobar, reutilitzar i remesclar-los en directe? Aquestes i altres preguntes faran que en aquest taller Los Voluble comparteixin “el seu codi font” i el seu procés de treball.

Los Voluble està format pels germans Pedro i Benito Jiménez que des de l'any 1996 han desenvolupat projectes d'experimentació audiovisual i activisme sonor en multitud de formats. El més habitual és veure’ls treballar des de la improvisació audiovisual, el political remix vídeo i en col·laboració amb altres artistes com Raúl Cantizano, Niño de Elche, Rocío Márquez o, en aquest cas, Mucha Muchacha. Formen part de ZEMOS98 i Telegrama Cultural.

Durada del taller: 3h amb descans
Destinat a persones que treballen amb arxius audiovisuals, artistes musicals, activistes i/o interessats en la cultura de la remescla.
Inscripció gratuïta amb aforament limitat a online.elprat.cat

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA