TFG d'Ana Cruz

Concert final de grau de la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona de l'Ana Cruz, amb l'acompanyament de l'equip de La Capsa.

Compartir a:

El projecte: “Túnel”

L'Ana ha cursat els seus estudis superiors musicals en l’especialitat d’interpretació del Baix elèctric en Jazz i Música Moderna a la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona. Túnel descriu, en un recull de sis temes propis, tot el recorregut i les vivències durant aquests quatre últims anys cursant els estudis superiors de música i el creixement tant humà com professional en els aspectes d’instrumentista i música. Ens endinsarem dins d’aquest Túnel per poder escoltar des del jazz més convencional al  més contemporani fins a arribar a estils més moderns explotant totes les possibilitats del baix elèctric, moltes vegades amagat pels racons més inospits de l’escenari.

Qui és l’Ana?

L’Ana Cruz és una jove música formada a l’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat i a la Fundació Conservatori del Liceu. Actualment, és la baixista de diversos projectes on ha pogut tocar al costat d’artistes com Joina, Marta Knight, Sonso f Med, Amanda Álvaro, Abril Gabrielle tocant a escenaris com el del Mercat de Música de Vic, Festival Eurosonic, Festival Esperanzah entre d’altres.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA