TFG d'Hèctor Botija

Concert final de grau de la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona de l'Hèctor Botija, amb l'acompanyament de l'equip de La Capsa.

Compartir a:

El projecte: “Amb sis cordes”

L’Hèctor ha cursat els seus estudis superiors musicals en l’especialitat de pedagogia de la guitarra clàssica a la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona. “Amb sis cordes” és el concert de final de grau de l’Hèctor Botija on presenta obres de diferents autors com F. Tàrrega, E. Sainz de la Maza, I. Albeniz, A. Piazzolla, entre d’altres. En aquest concert podrem veure com la guitarra, s’ha anat adaptant a diversos estils i formes compositives des del segle XVIII fins als nostres dies.

 

Qui és l’Hèctor

Comença els seus estudis de guitarra clàssica el 2009, a l'Associació Musical del Prat de Llobregat amb el guitarrista mexicà Juan Ramón Arceo García. El 2012 continua els seus estudis en el Conservatori Trémolo, on rep classes de guitarra clàssica de Bernat Padrosa i classes de teoria musical de la mà del compositor i pianista Jordi Lalanza. L'any 2013 inicia el Grau en Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i el finalitza el 2018 amb menció en Musicologia Històrica i en Gestió Musical i Patrimoni. El  2017 estudia a l'Escola Luthier d'Arts Musicals amb el guitarrista Fernando Rodríguez fins que, en 2019, accedeix al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Paral·lelament, treballa com a professor de guitarra en diversos centres musicals de Barcelona.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA