Tornem a casa! 10-10-2014

Notícia
Compartir a:
dissabte, octubre 11, 2014 - 11:30

Per fi va arribar el dia. 10/10/2014. Després de 1.990 dies tancada, el passat divendres, a les 19h obríem de nou les portes de l’edifici de La Capsa. Tornàvem de nou a casa.

Des del primer moment va haver-hi una sensació rara, com si ahir totes haguéssim estat aquí, com si no haguessin passat cinc anys. Tothom tenia moltes ganes de retrobar-se amb la gent i amb l’espai.

A fora un photocall i un equip de capserus rebien als qui volien visitar La Ca11psa. Els tours guiats van permetre descobrir els espais renovats i descobrir també alguns talents espontanis que van anar amenitzant les visites.

Mentre, a la terrassa, es van succeir els concerts amb bandes i músics de la ciutat com Xavi Alias, Eso Dijo Ella, Alfred Gc, Dy Fosi que van anar escalfant l’ambient i mostrant propostes musicals més que interessants a la nostra ciutat.

A les 22:30h tothom ja esperava entrar a la Sala. I és que hi havia ganes de veure-la de nou en funcionament i de veure a Grupo de Expertos Solynieve, a Los Mambo Jambo i als Dj’s GzZ! i Miqui Puig.

Durant la nit tot va ser un anar i venir de gent, moltes abraçades i alegria, ganes de començar a gastar l’espai, de donar-li vida, “Han passat cinc anys però sembla que va ser ahir” era una de les coses que més vam escoltar.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA