Última #Demo de la temporada: Heidi & the Boobies

Notícia
Compartir a:
dijous, setembre 12, 2019 - 17:30

No ens volem fer repetitius, però hem de posar en context una mica tot, si no seria com HALA! Aquí les fotos. Però no, no, preliminars. Doncs bé, com alguns de vosaltres ja sabreu, el projecte #demo porta 4 anys servint de mostra de bandes locals amb un projecte propi i original. Si heu passat per la terrassa de La Capsa durant aquest estiu, haureu vist que, de tant en tant, muntem un escenari ben gran, amb llums, instruments, molt de carinyo i una petita insolació.

Enguany ha passat per aquí, Go Faster, Virtual!, Mercé Perez, Mañana es Tomorrow, i a l’última edició Heidi & The Boobies. Com ja us explicàvem a l’últim post, aquest grup va néixer com a combo per al Paraula de Dones, servint com a base perquè totes les participants poguessin cantar. Al cap de poc van participar conjuntament amb Los Albornoces al Bingo Jam, organitzat dins del #4Raons edició primavera, que va ser la bomba – per cert, informar-vos que tornaran a actuar a l’edició del 16 de novembre, apunteu data! – i van decidir tancar-se a compondre temes propis.

4 Mesos després van sortir del buc d’assaig amb 7 temes propis, 40 minuts de música, que recorden a la dècada dels 90, a Janis Joplin, a garage, per algun motiu a reggae, però que sobretot sonen a originalitat. De moment no tenen res gravat però si voleu veure com va ser el concert us deixem unes imatges!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA