Vint Vinils amb Jose "Metalito"

Esdeveniment

dijous, abril 18, 2024 - 19:00

El Bar de La Capsa
Compartir a:

Vint Vinils és el nou espai de trobada per a apassionats dels discos on venir a escoltar vinils i conversar de les històries que aquests amaguen!

En cada edició, convidarem a una persona apassionada de la música que compartirà amb la gent els seus Vint Vinils preferits! ;)

Al llarg de la xerrada es parlarà dels motius i anècdotes que han portat aquests discos a ocupar un lloc tan significatiu en la vida del convidat des del moment en què els va escoltar. Proposem una sessió desenfadada que permetrà la interacció entre convidat i assistents. Punxaran fragments dels vinils, analitzaran les portades dels mateixos i s'aprofundirà en la música que cadascun dels discs conté, així com en la relació personal que el convidat té amb les cançons.

En aquesta primera edició serà de la mà de Jose “Metalito”. Ell és un metaler pratenc de 48 anys pel qual el Metall ha sigut moltíssim mes que una fase de la seva adolescència. Incondicional dels vinils y dels concerts underground ha participat de les zones mes obscures del metall ja sigui com a integrant de grups de Death y Thrash Metal als 90, com a col·laborador en múltiples fanzines o simplement com a fan comprant-hi discos i assistint a concerts. El Metall com a forma de entendre la vida.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA