Vint Vinils amb Sarai

Esdeveniment

dijous, maig 16, 2024 - 19:00

El Bar de La Capsa
Compartir a:

Vint Vinils és el nou espai de trobada per a apassionats dels discos on venir a escoltar vinils i conversar de les històries que aquests amaguen!

En cada edició, convidarem a una persona apassionada de la música que compartirà amb la gent els seus Vint Vinils preferits! ;)

Al llarg de la xerrada es parlarà dels motius i anècdotes que han portat aquests discos a ocupar un lloc tan significatiu en la vida del convidat des del moment en què els va escoltar. Proposem una sessió desenfadada que permetrà la interacció entre convidat i assistents. Punxaran fragments dels vinils, analitzaran les portades dels mateixos i s'aprofundirà en la música que cadascun dels discs conté, així com en la relació personal que el convidat té amb les cançons.

En aquesta segona edició comptarem amb Sarai Lasheras, una dona afortunada que ha fet de les seves passions la seva vida. Melòmana, il·lustradora de professió i amant de la fauna, tots aquests animals que habiten el seu cervell són sempre els protagonistes de les seves històries i escolten els discos que la seva creadora tant estima. Indie de cor, dj a temps parcial, groupie total i exempleada d'una de les més prestigioses botigues de discos de Barcelona a aquesta pratenca és més fàcil trobar-la en un sarau musical que a casa seva. Sarai ens parlarà i ens punxarà aquests discos que l'han marcat des de l'adolescència, del seu fi i canònic univers indie, és clar que tots els que la coneixen també saben que posseeix un profund i nodrit armari ple del que per a altres serien “guilty pleasures" però per a ella no.

Veniu a submergir-vos en aquesta experiència musical, una vetllada plena de nostàlgia i passió per la música en format vinil!

Fotografia de Gabri Guerrero

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA