Vuitena edició festival Meló_Dia

Notícia
Compartir a:
divendres, setembre 28, 2018 - 17:30

Ja són vuit les edicions del festival Meló_dia, i com ja sabeu, aquest festival serveix com a mostra de bandes locals, com un moment per a prendre la tensió a la salut musical del poble. Enguany hi va haver 10 propostes, quedant-se moltes fora per falta de temps i donant prevalença a les que no hi havien participat fins aleshores. La gran varietat d’estils i la qualitat de la música van ser les característiques dominants en tot l’esdeveniment.

El pop elegant dels Macondo va ser el primer en sonar a l’escenari de Fondo d’en Peixo demostrant que ja han consolidat el seu so i que estan en un gran moment com a banda. Mañana es Tomorrow és un nou projecte que aglutina en la seva formació a veterans músics de l’escena de la ciutat les cançons dels quals es troben entre el rock i el hard rock.

El rap en català de Xavier Mata va ser una de les cares noves del festival, lletres reivindicatives i una producció musical força original defineixen les seves noves cançons. Els Colorado està integrat per antics membres del grup Milú, ara com a trio, segueixen movent-se pel pop rock, cançons fresques i rodones. El trio de pop indie electrònic Virtual que van desplegar la seva energia amb temes plens de bons arranjaments i melodies perfectes van ser una grata sorpresa. I seguint amb les sorpreses, el projecte de la cantant Tamara Precek i el gran Frank Moreno, Once Upon a Swing va omplir l’escenari d’un swing clàssic amb una veu impecable i un piano virtuós, els seguirem de ben de prop. Puteados del Sistema van animar al públic amb les seves versions de clàssics del rock. Els Uncertain Blue, que sempre es van caracteritzar per les seves grans cançons, van demostrar en la seva nova formació, Totti que encara sabien fer-ho, mostrant cançons pop de qualitat.

Marc Mira va ser la proposta més jove i sorprenent de la nit. Aquest pratenc va presentar-nos les cançons del seu primer disc. El directe, acompanyat per ballarines que es movien al ritme del seu R&B/pop no va deixar a ningú indiferent.

La nit va concloure amb l’actuació dels sempre espectaculars Howlin’ Psycho i el seu rock de caràcter clàssic. Van presentar la nova formació amb la incorporació del nou baixista i cantant Aitor. Les cançons noves que van presentar demostren que estan en molt bona forma i que encara estan aquí.

En resum, el Meló_Dia, que per qui no ho sàpiga va ser un festival que honrava el meló del Prat – no només hi ha carxofa i potablava aquí! -, no ha deixat de fer valdre el producte local, en aquest cas, la cultura musical, la qual no deixa de sorprendre any rere any, per la seva qualitat, diversitat i per comptar cada cop amb més propostes.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA