#ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2015

Magic

Compartir a:

En l'edició de 2015 vam comptar amb la implicació de nombrosos músics del Prat; recuperant i potenciant la presència i el so de la ciutat al videoclip, contextualitzant i localitzant la proposta. A més, Fernando Alfaro, líder de Chucho, va participar també en el projecte. De fet, en aquest cas, els músics interpreten el seu tema Magic.

El resultat de tot aquest treball es presenta el diumenge 21 de juny, dia internacional de la música a la Plaça Pau Casals. Aquest mateix dia l'Escola Municipal de Música també presenta el seu espectacle-concert Una nit màgica, un concert musico-visual a càrrec dels conjunts instrumentals i vocals de l'EMMEP, amb la col·laboració de la companyia Bàcum. Aquí podeu veure el resultat:

Direcció, càmera i edició: Xavi Esteban
Ajudant de direcció: Erika Sánchez
Direcció musical i arranjaments: Vicente Macià, Ruben Bes

 

Una feina artesana


Aquesta és la tercera edició d'aquest videoclip col·lectiu per celebrar el Dia de la Música al Prat i en què els músics interpreten de forma conjunta una cançó enregistrada en diferents llocs de la ciutat.

La idea del #almeuritme sorgeix del repte d'intentar reunir a músics ben diversos de la ciutat (per estils, per edat...) al voltant d'un nexe que els és comú, la música, per poder així reivindicar-la com una pràctica col·lectiva que ens implica a totes les persones i que, a més, es dóna d'una forma molt determinada també pel context en què es crea.

En cada una de les localitzacions muntem un set per enregistrar el so en directe de cada un dels espais i instruments implicats. Un cop acabat el procés d'enregistrament, iniciem el procés d'edició en què les més de 100 tomes de so inicien un procés, quasi artesanal, per triar, editar i començar a masteritzar la peça final que es sincronitza amb els vídeos enregistrats en directe per aconseguir el videoclip final. Al següent clip podeu veure un recull del procés de treball del videoclip #almeuritme de 2015, 2014 i 2013 on es mostra el procés de treball i enregistrament dels vídeos.

 

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA